Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra Lager Sundsvall

Är ditt företag i behov av att hyra lager i Sundsvall, under en begränsad period eller permanent, så kan vi på Hallbyggarna Jonsereds hjälpa dig med flexibla lösningar och ett serviceavtal som tar hand om det mesta.

Vi gör det kostnadseffektivt och tryggt att hyra lager i Sundsvall

Det finns många goda anledningar till att hyra lager. En planerad renovering som tvingar er att utrymma den lokal ni nu använder som lager eller att verksamheten växer och kräver mer utrymme.

Om lagerbehovet är varierande och tillfälligt är en hyreslösning ofta det smidigaste och mest kostnadseffektiva alternativet. Läs mer om hur det går till att hyra lager av oss i Sundsvall eller kontakta någon av våra experter via telefon eller mail.

För oss är det viktigt att du som kund känner sig trygg med det lager du valt att hyra av oss. Därför sätter vi stor vikt vid service, både vad gäller val och tillpassning av produkter och tjänster samt kontakten oss emellan. Att hyra lager av oss i Sundsvall är framför allt en flexibel lösning vad gäller storlek och det breda urvalet av tilläggsutrustning, det gör användningsområdena för våra lagerhallar närmast oändliga.

När du kontaktar oss får du snabbt ett pris för magasinering och vi ser sedan till att leverera och montera ditt lager på plats, så att det kan komma till användning så fort som möjligt. Vi erbjuder alla våra kunder ett förmånligt serviceavtal som bland annat innebär att vi åtar oss att hjälpa er hålla koll på lokalen och förbättra och byta utrustning om det behövs. Du kan känna dig trygg och fokusera på verksamheten i stället för lagerlokalen.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!