Industritält - Nordens ledande leverantör - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Industritält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Flexibla industritält av högsta kvalitet

Lagerbehov och produktionsutrymmen kan uppstå plötsligt och oförutsett, variera över tid eller behöva anpassas till förändringar inom verksamheten. Industritält från garanterar effektiv logistik till ett oslagbart pris och leveranstid jämfört med konventionella hallar. En stor del av våra projekt sker i samarbete med kunder inom industrisektorn.

Optimerad lösning efter behov och verksamhet

Välj storlek på ert industritält efter era behov och komplettera med den utrustning er verksamhet kräver. Vi samarbetar med många av marknadens bästa leverantörer för exempelvis portar och dörrar, belysning, avfuktning, värme och övrig utrustning vilket garanterar er en oöverträffad kostnadseffektivitet.

Konstruktion, produktion, leverans och montering av industritält

Våra montage, demontering och modifikationer av industritältet utförs av utbildade montörer med förståelse för vad som är viktigt för er som kund till Hallbyggarna Jonsereds. Vi ser kontinuerligt till att uppdatera oss på gällande regelverk för arbetsmiljökrav och säkerhet för att eliminera risker för arbetsplatsolyckor eller anmärkningar på avsteg från lokalt gällande regelverk. När ni köper, hyr eller skriver leasingavtal av ett industritält från oss får ni ett helhetsåtagande där vi konstruerar, producerar, levererar och monterar industritältet åt er i ett väl utarbetat koncept för en problemfri, effektiv och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Vanliga frågor om industritält

Behövs bygglov?

Vid bygge inom detaljplanerade områden behövs det bygglov. Vi kan hjälpa er med ritningar och andra dokumentationer för bygglovsansökan. Om du önskar kan vi erbjuda en certifierad kontrollansvarig som bistår er bygglovsansökan. Självklart kan ni även använda en egen kontrollansvarig.

Hur lång livslängd har ett industritält levererad av er?

Alla våra stålstommar tillverkas i stål med hög hållfasthet. Detta ger en livslängd som uppgår till flera decennier. Våra varmgalvaniserade stålstommar är helt rostskyddade, i enlighet med EN 1461. Tekniska livslängden på täckduken är satt till ca 25 – 30 år. Duken kan enkelt och förmånligt bytas vid behov.

Är leveranstiden lång?

Nej! I alla fall inte om du jämför med konventionellt byggande. Det som avgör leveranstiden för ert industritält är mått, specifika kundanpassningar, användningsområden och årstid.Vi lagerhåller vissa spännvidder som vi då kan leverera med mycket fort. Ta reda på leveranstiden för ert industritält genom att kontakta oss.

Vad kostar ett industritält?

Priset varierar efter storlek, snözonsdimensionering och antalet tillval du vill utrusta industritältet med. Oavsett behov ser våra säljare till att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Vår personal hjälper er gärna att hitta en kostnadseffektiv lösning anpassad efter era behov.

Är det möjligt att hyra eller leasa ett industritält?

Ja! Vi erbjuder flera förmånliga finansieringsmöjligheter. Köp, leasa eller hyr ditt framtida industritält från Hallbyggarna Jonsereds.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds