Presenningar från Hallbyggarna Jonsereds

Vi på Hallbyggarna-Jonsereds har erfarenhet med att arbeta med Presenningar sedan 1930-talet. Det har gett oss kunskap om hur vi på bästa sätt skapar de mest slitstarka, robusta och flexibla presenningarna av högsta kvalitet. Våra Presenningar är gjorda i mögelskyddade material och varje presenningar har UV-skydd. Inte ens kalla vinterdagar kan försämra våra presenningar. De är alltid lätta att hantera, oavsett kalla väderomslag.

Nedan hittar du samtliga våra hyr- och säljprodukter.

Hyrprodukter

Behöver du en presenning akut? Lugn, med vårt ombudsnätverk är det sällan långt till närmsta utlämningsställe. Vi kan ordna med snabba leveranser, ofta redan samma dag. Tack vare vårt breda ombudsnätverk har du alltid nära till våra presenningar. Hyr, använd, vik ihop och skicka tillbaka. Vi sköter tvätten och allt efterarbete. Du behöver bara fokusera på ditt jobb. Förutom våra presenningar så kan du även hyra Elvärmemattor, Isolermattor eller Lyftsegel.

Säljprodukter

Vi säljer endast produkter av riktigt hög kvalité, som håller länge och som skyddar din verksamhet på riktigt. Vi tillhandahåller två olika sorters presenningar i olika storlekar och vikter. Förutom vårat standardsortiment av presenningar så säljer vi även av begagnade presenningar som fortfarande gör sitt jobb. Vi kan även tillverka draperier och presenningar efter önskat mått. Kontakta oss för offert.

För frågor och beställningar, kontakta oss.

 

Lotta Idre
Kundservice/Säljare
 Falun
+46 23 70 52 41
Ann Eriksson
Kundservice/Säljare
 Falun
+46 23 70 52 42
Magnus Jonasson
Magnus Jonasson
Lageransvarig Presenningar
 Stockholm
+46 8 591 223 00
Jonas Skårman - Presenningsansvarig
Jonas Skårman
Presenningsansvarig
 Stockholm
+46 70 328 40 02
jonas.skarman@hallbyggarna-jonsereds.se

Ditt namn (obligatorisk)

Företag

Din epost

Ditt telefonnummer (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande