Anpassade storlekar - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Anpassade storlekar

Snabbt

Flexibelt

Certified halls for a more secure business transaction.

Tryggt

Anpassade hallar efter dina behov – Upp till 80m i bredd

Behovet av flexibla och anpassningsbara utrymmen är avgörande i dagens dynamiska verksamhetsmiljö. Med Hallbyggarna Jonsereds har du möjlighet att skapa tälthallar efter dina egna unika specifikationer, med bredder som sträcker sig upp till 80 meter. Vårt mål är att erbjuda dig en skräddarsydd lösning som möter dina exakta behov och överträffar dina förväntningar.

Varför våra hallar?

  • Tälthallar av högsta kvalitet: Vårt fokus är alltid på att erbjuda tälthallar av högsta kvalitet. Vi kombinerar stålstommar med högkvalitativ PVC-duk för att ge dig en pålitlig och hållbar lösning.
  • Flexibilitet & Anpassning: Vår största styrka ligger i flexibiliteten. Våra tälthallar kan användas inom en mängd olika branscher och är enkla att förlänga eller flytta om behoven förändras.
  • Kostnadseffektivt: Du har möjlighet att köpa, leasa eller hyra våra tälthallar, vilket ger dig möjlighet att hitta den mest kostnadseffektiva leverans- och finansieringslösningen för ditt projekt.
Oavsett om du behöver en tälthall för industriellt bruk, byggprojekt, logistik eller en fullt utrustad idrottshall, kan vi skräddarsy den efter ditt specifika behov. Vårt säljteam är här för att hjälpa dig hitta den optimala lösningen till rätt pris.

Tillval och Fördelar

Vi erbjuder flera tillval, inklusive isolering, energieffektiv uppvärmning, belysning, ventilation och avfuktning. Våra isolerade tälthallar är perfekta för arbetsytor, varmlager eller idrottsevenemang. Med strävan efter att göra din upplevelse så smidig som möjligt erbjuder vi alltifrån förhandsanalyser, teknisk support, projektledning och fördelaktiga finansieringsalternativ. Att vi har över 50 år i branschen och fler än 18 000 levererade projekt gör Hallbyggarna Jonsereds till din pålitliga partner när det gäller hallar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan skapa den perfekta tälthallen för dig. Välkommen till en värld av anpassning och kvalitet!
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds