Bygg industrihall till rätt pris. Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Industrihall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Industrihall - en smart lösning för er verksamhet

Behovet av flexibla industrihallar för tillfälliga och permanenta behov är ständigt växande inom industrin. En stor del av våra projekt sker i nära samarbeten med kunder inom industriverksamhet. Vi lägger stor vikt i att identifiera en så effektiv lösning som möjligt efter kundens verksamhetsområde. Industrihallar från Hallbyggarna Jonsereds garanterar effektiv logistik till ett oslagbart pris jämfört med traditionellt byggande.

En smart lösning för er verksamhet

En industrihall från Hallbyggarna Jonsereds erbjuder en oöverträffad skalbarhet och kan anpassas över tid om förutsättningarna eller behovet förändras. Att enkelt kunna förlänga, förändra eller demontera våra hallar gör industrihallen attraktiv att äga eller hyra.

Hallbyggarna Jonsereds - En helhetspartner

Vi konstruerar, producerar och monterar industrihallen åt dig och vi erbjuder också hjälp med att samordna arbetsmiljöansvar och myndighetskontakter om så önskas som en del av vårt uppdrag. Många gånger är det möjligt att montera en industrihall från Hallbyggarna Jonsereds utan en krävande markentreprenad. För dig som kund innebär detta stora kostnadsbesparingar jämfört med uppförande av en traditionell industribyggnad.

Vanliga frågor om industrihallar

Behövs det bygglov för en industrihall?

Bygglov krävs inom detaljplanerat område. Ritningar och annan dokumentation som krävs för bygglovsansökan kan vi hjälpa er med. Vid önskemål erbjuder vi certifierad kontrollansvarig som hjälper er med bygglovsansökan. Vi rekommenderar Boverkets hemsida om ni istället föredrar att hitta en egen certifierad kontrollansvarig med en lokalare förankring.

Vad är livslängden på en industrihall?

Våra industrihallars stålstommar tillverkas i höghållfast stål och har en livslängd som uppgår till flera decennier. De varmgalvaniserade stålstommarna, i enlighet med EN 1461, är helt rostskyddade. Den tekniska livslängden på tältduken ligger runt 25 – 30 år som enkelt och förmånligt kan bytas ut vid behov.

Är det lång leveranstid?

Industrihallens leveranstid är vid jämförelse med en traditionell hall förhållandevis kort. Storlek, säsong, användningsområden och specifika kundanpassningar kan påverka leveranstiden. En del spännvidder lagerhålls och kan därmed mycket snabbt levereras. Om du vill veta leveranstiden för ditt behov, fråga oss så meddelar vi en väl uppskattad leveransdag.

Vad är priset för en industrihall?

Det är ett flertal variabler som påverkar industrihallens pris. Exempelvis storlek, leveransort, utrustning och eventuella kundanpassningar påverkar dess pris. Om ni önskar att veta priset för en industrihall som täcker ert behov tar vi gärna fram en kostnadsfri offert.

Vilka delar påverkar priset?

Konkurrenskraftigt pris och kort leveranstid är de två huvudsakliga målsättningarna vi arbetat med i utvecklingen av våra industrihallar. I regel är det är mer kostnadseffektivt att bygga långt före brett. Det beror på att stålstommarna med mindre spännvidd är billigare än stålstommarna med större spännvidd. Den aktuella montageplatsens snölast är även avgörande för slutpriset.

Varför behöver ni veta snölasten?

Våra konstruktioner beräknas enligt Eurocode som innehåller dimensionering för bland annat snö- och vindlaster för den aktuella platsen där hallen ska monteras.

Finns det uppvärmning för era industrihallar?

Absolut! Industrihallen kan isoleras på ett sätt som säkerställer ett bra isolervärde. Isoleringen på insidan av ramarna ger bättre skydd och bevarar sin isolerande funktion.

Går det att hyra en industrihall?

Vi erbjuder flera förmånliga finansieringsalternativ. Välj att köpa, hyra eller teckna leasingavtal för din industrihall.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds