Bygg industrihall till rätt pris. Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Industrihall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Industrihall - en smart lösning för er verksamhet

Det ständigt växande behovet av flexibla industrihallar för både tillfälliga och permanenta ändamål har blivit en central utmaning inom industrin. Våra projekt bygger på nära samarbeten med kunder inom industriverksamhet och fokuserar på att hitta effektiva lösningar som passar deras unika verksamhetsområden. Industrihallarna från Hallbyggarna Jonsereds erbjuder enastående skalbarhet, vilket möjliggör anpassningar över tiden i linje med förändrade behov och förutsättningar. Flexibiliteten att förlänga, ändra eller demontera hallarna gör dem både attraktiva att äga och hyra.

Hallbyggarna Jonsereds - En helhetspartner

Som en helhetspartner tar Hallbyggarna Jonsereds hand om hela processen, från konstruktion och produktion till montering av industrihallen. Dessutom erbjuder vi möjligheten att inkludera arbetsmiljöansvar och hantering av myndighetskontakter som en del av vårt uppdrag. Ofta kan våra industrihallar monteras utan behov av omfattande markarbeten, vilket resulterar i betydande kostnadsbesparingar jämfört med traditionella byggnadsmetoder.

Industrihall - En smart lösning för er verksamhet

En industrihall är en specialbyggd struktur som rymmer olika industriella verksamheter, med anpassningsbara utrymmen för tillverkning, lagring och distribution. Bygglov krävs inom detaljplanerat område, men vi kan hjälpa med ansökan och certifierad kontrollansvarig om så önskas. Våra industrihallar har en lång livslängd, tack vare höghållfast stål och rostskyddade stålstommar. Leveranstiden för våra industrihallar är förhållandevis kort jämfört med en konventionell byggnad. Vi erbjuder olika finansieringsalternativ, inklusive hyra och leasing. Med vår breda expertis och fokus på att möta varje kunds specifika behov, strävar vi efter att erbjuda kostnadseffektiva och hållbara lösningar för etablering av industrihallar.

Vanliga frågor om industrihallar

Vad är en industihall?

En industrihall är en byggnad eller struktur som är speciellt utformad för att rymma industriella verksamheter. Den kan användas för tillverkning, lagring, distribution och andra industrirelaterade ändamål. Industrihallar är ofta rymliga och har anpassningsbara utrymmen för att möta specifika behov och krav från olika branscher. De kan vara tillverkade av olika material, inklusive stål, betong eller trä, och kan vara antingen temporära eller permanenta i sin användning.

Behövs det bygglov för en industrihall?

Bygglov krävs inom detaljplanerat område. Ritningar och annan dokumentation som krävs för bygglovsansökan kan vi hjälpa er med. Vid önskemål erbjuder vi certifierad kontrollansvarig som hjälper er med bygglovsansökan. Vi rekommenderar Boverkets hemsida om ni istället föredrar att hitta en egen certifierad kontrollansvarig med en lokalare förankring.

Hur länge håller en industrihall?

Våra industrihallars stålstommar tillverkas i höghållfast stål och har en livslängd som uppgår till flera decennier. De varmgalvaniserade stålstommarna, i enlighet med EN 1461, är helt rostskyddade. Den tekniska livslängden på tältduken ligger runt 25 – 30 år som enkelt och förmånligt kan bytas ut vid behov.

Är det lång leveranstid för industrihallar?

Industrihallens leveranstid är vid jämförelse med en traditionell hall förhållandevis kort. Storlek, säsong, användningsområden och specifika kundanpassningar kan påverka leveranstiden. En del spännvidder lagerhålls och kan därmed mycket snabbt levereras. Om du vill veta leveranstiden för ditt behov, fråga oss så meddelar vi en väl uppskattad leveransdag.

Vad kostar en industrihall?

Det är ett flertal variabler som påverkar industrihallens pris. Exempelvis storlek, leveransort, utrustning och eventuella kundanpassningar påverkar dess pris. Om ni önskar att veta priset för en industrihall som täcker ert behov tar vi gärna fram en kostnadsfri offert.

Vilka delar påverkar ert industrihalls pris?

Konkurrenskraftigt pris och kort leveranstid är de två huvudsakliga målsättningarna vi arbetat med i utvecklingen av våra industrihallar. I regel är det är mer kostnadseffektivt att bygga långt före brett. Det beror på att stålstommarna med mindre spännvidd är billigare än stålstommarna med större spännvidd. Den aktuella montageplatsens snölast är även avgörande för slutpriset.

Varför behöver ni veta snölasten för vår industrihall?

Våra konstruktioner beräknas enligt Eurocode som innehåller dimensionering för bland annat snö- och vindlaster för den aktuella platsen där hallen ska monteras.

Finns det uppvärmning för era industrihallar?

Absolut! Industrihallen kan isoleras på ett sätt som säkerställer ett bra isolervärde. Isoleringen på insidan av ramarna ger bättre skydd och bevarar sin isolerande funktion.

Går det att hyra en industrihall?

Ja, det går att hyra industrihall! Vi erbjuder flera förmånliga finansieringsalternativ. Välj att köpa, hyra eller teckna leasingavtal för din industrihall.

Vad kostar det att bygga en industrihall?

Priset för vad det kostar att bygga industrihall varierar. Allt beror på hur stor industrihall din verksamhet behöver och vilka tillval du vill addera i din beställning. Kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram en offert med skräddarsydd lösning efter dins behov.

Kan man hyra eller köpa begagnad industrihall?

Ja, det går att hyra eller köpa industrihallar från oss. Se vilka begagnade hallar vi har inne i lager för tillfället här.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds