Industrihallar till rätt pris. Välkommen till Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Industrihall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Industrihall - en smart lösning för er verksamhet

Industrin står inför en ständig utmaning: att hitta flexibla och anpassningsbara lösningar för både temporära och permanenta behov. Industrihallar är svaret på detta behov och utgör ryggraden i många verksamheter. En industrihall från Hallbyggarna Jonsereds representerar en smart investering för alla företag som söker mångsidiga lösningar.

Vad är en Industrihall?

En industrihall är en specialbyggd struktur som möjliggör en mängd olika industriella aktiviteter, inklusive tillverkning, lagring och distribution. Den erbjuder anpassningsbara utrymmen som kan skräddarsys efter specifika behov. Bygglov krävs inom detaljplanerat område, men vi på Hallbyggarna Jonsereds hjälper gärna med ansökningsprocessen och kan erbjuda certifierade kontrollansvariga för en smidig bygglovsprocess.

Varför välja våra Industrihallar?

Våra tälhallslösningar för industri är konstruerade med höghållfast stål och rostskyddade stålstommar, vilket ger dem en imponerande livslängd. Dessutom är de enkla att anpassa över tid, vilket gör dem till en kostnadseffektiv lösning för framtiden. Genom vårt nära samarbete med olika industrier har vi utvecklat skalbara lösningar som kan ändras, förlängas eller demonteras vid behov.

En hållbar partner från start till slut

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är din helhetspartner när det gäller industrihallar. Från konstruktion och produktion till smidig montering - vi tar hand om hela processen. Vi erbjuder också möjligheten att inkludera arbetsmiljöansvar och hantering av myndighetskontakter som en integrerad del av vårt uppdrag. Dessutom kan våra industrihallar ofta monteras utan behov av omfattande markarbeten, vilket resulterar i betydande kostnadsbesparingar jämfört med traditionella byggnadsmetoder.

Snabb och kostnadseffektiv lösning - Köp eller hyr industrihall

Vår leveranstid är snabb jämfört med traditionella byggnadsprojekt. Dessutom erbjuder vi olika finansieringsalternativ för att passa olika budgetar och verksamhetsbehov. Välj att köpa, leasa eller hyra industrihallen.  

Inne i en industrihall levererad av Hallbyggarna Jonsereds. På bilden syns lastbackar och åkande gaffeltruckar i en industrihall.

  Vår breda expertis och fokus på att möta varje kunds unika behov gör oss till det självklara valet för industrihallar. Vi strävar efter att erbjuda kostnadseffektiva och hållbara lösningar som säkerställer att din verksamhet kan blomstra i en flexibel och anpassningsbar miljö. Välj en industrihall från Hallbyggarna Jonsereds och se till att din verksamhet är rustad för framtiden.

Vanliga frågor om industrihallar

Vad är en industihall?

En industrihall är en byggnad eller struktur som är speciellt utformad för att rymma industriella verksamheter. Den kan användas för tillverkning, lagring, distribution och andra industrirelaterade ändamål. Industrihallar är ofta rymliga och har anpassningsbara utrymmen för att möta specifika behov och krav från olika branscher. De kan vara tillverkade av olika material, inklusive stål, betong eller trä, och kan vara antingen temporära eller permanenta i sin användning.

Stora industrihallar från Hallbyggarna Jonsereds på Ardagh Groups logistikcenter som hanteras av Sandahlsbolagen

Behövs det bygglov för en industrihall?

Bygglov krävs inom detaljplanerat område. Ritningar och annan dokumentation som krävs för bygglovsansökan kan vi hjälpa er med. Vid önskemål erbjuder vi certifierad kontrollansvarig som hjälper er med bygglovsansökan. Vi rekommenderar Boverkets hemsida om ni istället föredrar att hitta en egen certifierad kontrollansvarig med en lokalare förankring.

Rött industritält / röd industrihall med material framför

Hur länge håller en industrihall?

Våra industrihallars stålstommar tillverkas i höghållfast stål och har en livslängd som uppgår till flera decennier. De varmgalvaniserade stålstommarna, i enlighet med EN 1461, är helt rostskyddade. Den tekniska livslängden på tältduken ligger runt 25 – 30 år som enkelt och förmånligt kan bytas ut vid behov.

Är det lång leveranstid för industrihallar?

Industrihallens leveranstid är vid jämförelse med en traditionell hall förhållandevis kort. Storlek, säsong, användningsområden och specifika kundanpassningar kan påverka leveranstiden. En del spännvidder lagerhålls och kan därmed mycket snabbt levereras. Om du vill veta leveranstiden för ditt behov, fråga oss så meddelar vi en väl uppskattad leveransdag.

Vad kostar en industrihall?

Det är ett flertal variabler som påverkar industrihallens pris. Exempelvis storlek, leveransort, utrustning och eventuella kundanpassningar påverkar dess pris. Om ni önskar att veta priset för en industrihall som täcker ert behov tar vi gärna fram en kostnadsfri offert.

Vilka delar påverkar ert industrihalls pris?

Konkurrenskraftigt pris och kort leveranstid är de två huvudsakliga målsättningarna vi arbetat med i utvecklingen av våra industrihallar. I regel är det är mer kostnadseffektivt att bygga långt före brett. Det beror på att stålstommarna med mindre spännvidd är billigare än stålstommarna med större spännvidd. Den aktuella montageplatsens snölast är även avgörande för slutpriset.

Varför behöver ni veta snölasten för vår industrihall?

Våra konstruktioner beräknas enligt Eurocode som innehåller dimensionering för bland annat snö- och vindlaster för den aktuella platsen där hallen ska monteras.

Finns det uppvärmning för era industrihallar?

Absolut! Industrihallen kan isoleras på ett sätt som säkerställer ett bra isolervärde. Isoleringen på insidan av ramarna ger bättre skydd och bevarar sin isolerande funktion. Läs mer om våra isolerade hallar.

Vi erbjuder även flera olika lösningar för uppvärmning anpassade efter kundens behov. Kontakta oss för att veta mer!

Går det att hyra en industrihall?

Ja, det går att hyra industrihall! Vi erbjuder flera förmånliga finansieringsalternativ. Välj att köpa, hyra eller teckna leasingavtal för din industrihall.

Insida av industrihall inom träindustri. Lagerhyllor med virke syns i bild.

Vad kostar det att bygga en industrihall?

Priset för vad det kostar att bygga industrihall varierar. Allt beror på hur stor industrihall din verksamhet behöver och vilka tillval du vill addera i din beställning. Kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram en offert med skräddarsydd lösning efter dins behov.

Kan man hyra eller köpa begagnad industrihall?

Ja, det går att hyra eller köpa industrihallar från oss. Se vilka begagnade hallar vi har inne i lager för tillfället här.

Vilka färger kan man få på industrihallens duk?

Vi har ett standardurval av färger enligt vår färgkarta. Önskar du en annan färg på din industrihalls väggar är du välkommen att kontakta oss för andra färgval på tältduk.

 

Färgkarta för duk på tälthallar, lagertält och industrihallar.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds