Bygg padelhall av tälthall. Kostnadseffektivt och snabb etablering
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Padelhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Kostnadseffektiva och flexibla padelhallar med kort etableringstid

Går ni i tankar att bygga en padelhall? Vi erbjuder flexibla hallösningar till rätt pris som snabbt kan levereras och monteras. Intresset för padel har ökat enormt i Sverige, så även efterfrågan på padelhallar. Oavsett om ni vill bygga en padelhall för en eller flera padelbanor invändigt så kan vi erbjuda en funktionell och ekonomisk lösning för er till rätt pris.

Smart och flexibel lösning

En padelhall levererad av Hallbyggarna Jonsereds är en tälthall optimerad för padelverksamhet vad gäller takhöjd, isolering, uppvärmning och ventilation. Vår isoleringlösning fungerar också som en form av akustikdämpning. Allt för att ni ska kunna nyttja hallen till fullo året runt.

Fördelar med padelhall från Hallbyggarna Jonsereds

Att bygga en padelhall av en tälthall innebär flera fördelar.
  1. Låg investeringskostnad.
  2. Snabb leverans och byggtid. Ni kan snabbt få er padelhall på plats och starta er verksamhet.
  3. Hög ben- och nockhöjd. Padel kräver en fördelaktig takhöjd som en hall från oss tillhandahåller. 8 meter fri yta i höjd är inte några problem för oss att leverera.
  4. Fördelaktig takform. Takformen i våra padelhaller erbjuder att ni kan slå bollarna högre än åtta meter då nock invändigt når upp till närmare 9,5 meter.
  5. Kan flyttas, nedmonteras eller förlängas efter behov. Vid ändrad efterfrågan eller omförläggning är det möjligt att flytta eller nedmontera hallen. Det går även vidareförsälja padelhallen eller konvertera den till en industri– eller lagerhall.

Vanliga frågor om padelhallar

Hur många banor rymmer era padelhallar?

Storleken på er padelhall avgör hur många banor som kan rymmas i hallen. Vi bygger padelhallen efter ert önskemål av antal banor som ni vill etablera i er framtida idrottshall.

Vilken takhöjd kan ni leverera på padelhallen?
  • Padel kräver en fördelaktig takhöjd som en hall från oss tillhandahåller. 8 meter fri yta i höjd är inte några problem för oss att leverera. Takformen i våra padelhaller erbjuder att ni kan slå bollarna högre än åtta meter då nock invändigt når upp till närmare 9,5 meter.
I hur många år kan man bruka era padelhallar?

Livslängden på stålstommarna hallar för padel, sport och idrotts uppgår till flera decennier och den tekniska livslängden på tältduken är ca: 25-30 år. Duken kan när som helst enkelt bytas ut för att kunna nyttja tälthallen i många år till.

Är leveranstiden lång för era padelhallar?

Nej! I alla fall inte om du jämför med en konventionell byggnad. I den jämförelsen så är leveranstiden mycket kortare.

Vad kostar en padelhall?

Jämfört med en konventionell byggnad är kostnaden för en lösning från oss betydligt mer prisvärd. Priset för en padelhall varierar efter storlek, snözonsdimensionering och eventuella tillval. Våra säljare hjälper dig att ta fram en så kostnadseffektiv lösning som möjligt. Kontakta oss för offert.

Kan ni leverera ventilationslösningar till padelhallen?

En padelhall kräver bra ventilation vilket vi kan leverera. Hör med våra säljare så hjälper de er att hitta en optimal lösning.

Går den att isolera och värma upp?

Absolut! Våra padelhallslösningar kan alltid isoleras och värmas upp. Kontakta våra säljare så hjälper de att hitta en bra lösning för er.

Läs mer om isolerad hall från Hallbyggarna Jonsereds.

Går det att hyra eller leasa en padelhall?

Vi erbjuder ett par olika sorters finansieringsalternativ. Köp, hyra eller leasa er padelhall av oss.

Kan man nyttja padelhallen till annat?

Vid ändrad efterfrågan eller omförläggning är det möjligt att flytta eller nedmontera hallen. Det går även vidareförsälja padelhallen eller konvertera den till en industri– eller lagerhall.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds