Bulkhall - Hallbyggarna Jonsereds - Vi kan allt om bulkhallar och lagertält
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Bulkhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Bulkhallar till förvaring av olika sorters bulkmaterial

Vid förvaring av oförpackat material är våra bulkhallar en toppmodern lösning anpassad för det nordiska klimatet. Oavsett om ni avser att lagra spån, asfalt, spannmål, pellets, grus, sand, salt eller annat så kan vi erbjuda en optimal lösning. Tillsammans med dig som kund tar vi fram en bulkhall som uppfyller dina krav och önskemål.

Vi står för hög yrkesskicklighet

Med över 50 års erfarenhet i branschen och fler än 17 000 levererade projekt vet vi vad som krävs av våra produkter. Vårt arbete bygger på yrkesskicklighet och kvalitetsprodukter. Detta går hand i hand med optimerade lösningar som garanterar den bästa prestandan i allt från val av material till pris.

Montering och funktionskontroller

För att säkerställa att monteringen av din bulkhall blir korrekt genomförd rekommenderar vi att våra montörer sätter upp hallen åt dig. De besitter mångårig erfarenhet och är specialiserade på just våra hallar. Funktionskontroller för att hallen ska få bästa förutsättningen för att hålla längre är något som vi även erbjuder. Detta innebär att vi gör både funktions- och säkerhetsåtgärder på din bulkhall för att hålla högsta standard så länge som möjligt.

Vanliga frågor om bulkhallar

Behöver vi bygglov för en bulkhall?

Inom detaljplanerat område krävs bygglov. Vi är behjälpliga med ritningar och annan dokumentation som krävs för bygglovsansökan. Vi erbjuder också certifierad kontrollansvarig samt hjälp med bygglovsansökan vid behov. Om ni istället föredrar att hitta certifierade kontrollansvariga i er närhet rekommenderar vi Boverkets hemsida.

Hur lång livslängd har en tältlösning?

Samtliga stålstommar på våra bulktält som levereras av oss är varmgalvaniserade i enlighet med EN 1461 och helt rostskyddade. Vi tillverkar våra stålstommar i höghållfast stål och livslängden på dessa uppgår till flera decennier. Den tekniska livslängden på täckduken är ca 25 – 30 år och kan enkelt bytas när behov uppstår.

Vad kostar en bulkhall per m²?

Ett pris per m² är beroende av flera variabler som exempelvis hallens mått, geografisk placering, utrustning och kundanpassning. Därför behöver vi mer information innan vi kan ange ett pris. Vi hjälper er gärna med en kostnadsfri offert och ni är alltid välkomna att kontakta oss gällande era frågeställningar och behov.

Är era bulkhallar certifierade?

Självklart är våra bulkhallar certifierade i enlighet med EN-1090-1, vilket avser lastbärande komponenter. Som certifierad tillverkare utfärdar vi prestandadeklaration och CE-märker.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden för våra bulkhallar är mycket kort i jämförelse med konventionellt byggande. Storlek på hallen, användningsområde, specifik kundanpassning och säsong är saker som kan påverka tid för ex. vis dimensionering, tillverkning och montage. Vissa av våra spännvidder lagerhåller vi och kan därmed leverera med mycket kort tidsspann. Kontakta oss så diskuterar vi leveranstiden för er bulkhall.

Vilka finansieringsmöjligheter erbjuds?

Köp, hyr eller leasa er bulkhall. Vi hjälper dig att hitta den lösning som passar dig bäst. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds