Lagerhall – Köp lagerhallar till rätt pris – Hallbyggarna.se
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Lagerhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Lagerhallar anpassade efter det nordiska klimatet

Vårt arbete bygger på yrkesskicklighet och kvalitetsprodukter. Vår långa erfarenhet tillsammans med dagens optimerade lösningar garanterar bästa resultat i allt från val av material till pris. Oavsett vilken lösning du är ute efter, att hyra, leasa eller köpa en lagerhall, så är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa och mest prisvärda lagerhallen anpassad efter dina behov.

Alltid högsta kvalitet och till rätt pris

Genom vår expertis och genom att lyssna på våra kunder har vi utvecklat lagerhallar som är flexibla nog att möta våra högt ställda krav på kvalitét och övriga önskemål. En grundförutsättning för det är att lagerhallen anpassas efter vårt nordiska klimat.

Tjänster som underlättar

Att välja Hallbyggarna Jonsereds när du ska införskaffa en lagerhall innebär att du väljer en professionell helhetspartner med över 50 års erfarenhet och djup expertkunskap. För att du ska få störst nytta av våra produkter har vi tagit fram mervärdestjänster som underlättar ditt beslut. Dessa inkluderar såväl förhandsanalyser, projektledning och teknisk support som funktionsavtal och fördelaktig finansiering. Så, du vet att vi finns till för att du ska få en så kostnadseffektiv lagerhall som möjligt - från start till mål.

Vanliga frågor om lagerhallar

Vad är en lagerhall?

En lagerhall är en byggnad för att lagra varor. En tälthall från Hallbyggarna Jonsereds är en fördelaktig lösning som lagerhall på grund av snabb installation, flexibilitet, kostnadseffektivitet, möjlighet till mobilitet och naturligt ljus och ventilation. Givetvis kan även våra hallar utrustas med flera tillägg, som isolering, modern klimatkontroll eller högeffektiv ljussättning.

Vad har ni för leveranstid för en lagerhall?

Våra lagerhallars leveranstid är mycket kort om vid jämförelse med konventionellt byggande. Faktorer som avgör leveranstiden är lagerhallens storlek, användningsområde, kundanpassningar och säsong för ex. dimensionering, tillverkning och montage. En del av våra mest populära spännvidder lagerhålls och kan därmed levereras mycket snabbt. Kontakta oss för att ta reda på leveranstiden för dina behov.

Krävs det bygglov?

Det behövs bygglov om lagerhallen ska byggas inom detaljplanerat område. Ritningar och annan dokumentation som krävs vid bygglovsansökningen kan vi hjälpa er med. Vi hjälper er även med kontrollansvarig (certifierad) och hjälp med bygglovsansökan om ni önskar. Vill ni istället finna en certifierad kontrollansvarig i er närhet rekommenderar vi Boverket.se.

Vad är livslängden på en lagerhall levererad av er?

Stålstommar vi levererar tillverkas alltid av stål med hög hållfasthet. Det ger stommarna en flera decennier lång livslängd. Samtliga stålstommar levererade av oss är varmgalvaniserade och därmed helt rostskyddade. Detta i enlighet med EN 1461. Den tekniska livslängden på PVC-duken är ca 25-30 år. När duken blivit eftersatt kan vi tillgodose er med dukbyte.

Vad är priset på en lagerhall?

Priset per m² varierar. Storlek, utrustning, snölastdimensionering och kundanpassningar är exempel på faktorer som påverkar lagerhallens pris. För att du ska kunna få ett pris behöver vi få mer information kring dina önskemål och behov. Vi bistår gärna med en kostnadsfri offert. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Är det möjligt att hyra en lagerhall?

Ja! Hallbyggarna Jonsereds erbjuder flera finansieringsmöjligheter. Välj mellan att leasa, hyra eller köpa lagerhallen.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds