Dubbla lagerhallar hos Yilport - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Dubbla lagerhallar hos Yilport

"Väldigt bra att lagerhallarna är enkla att bygga ut, utveckla eller flytta om behovet uppstår"

Yilport var i behov av att utöka sitt lagerutrymme på containerterminalen i Gävle. De valde en prisvärd och flexibel tälthallslösning från oss som resulterade i två stora lagerhallar som ger närmare 10,000 m² lagerutrymme. Varje hall är 124 meter lång, 40 meter bred och 9 meter i sidohöjd. Utrustade med en sluss som förbinder lagerhallarna för optimal logistik.

En prisvärd och flexibel lagerlösning

Bato Hibner, Facility Manager, har valt att svara på några frågor kring projektet.

Vad var bakgrunden kring projektet?

Vi ser ett ökat behov av att lagerföra mer. För att kunna fortsätta utveckla vår verksamhet behövde vi mer lagerutrymme.

Varför valde ni en tälthall som lösning?

I jämförelse med konventionella lagerhallar är en tälthall en mer prisvärd lösning. Det är väldigt bra att lagerhallarna är enkla att bygga ut, utveckla eller flytta om behovet uppstår.

Vad avgjorde valet av oss som leverantör?

Vi gjorde en upphandling och då visade sig Hallbyggarna Jonsereds vara det mest fördelaktiga företaget att handla av. Rent ekonomiskt men även att vi tidigare varit nöjda vid tidigare samarbeten som fungerat väldigt bra.

Är ni nöjda med leveransen?

Ja, absolut.

Hur har kommunikationen fungerat med oss?

Kommunikationen har fungerat bra. Ni har varit lyhörda för önskemål från oss och rörliga i sidled när det skett förändringar. Det känns bra att ni är anpassningsbara.

Kan ni tänka er att anlita oss igen?

Absolut!

 

Fler referenser