Logistikhall konstruerad av tälthall - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Logistikhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Flexibla logistikhallar av högsta kvalitet

Behovet av effektiv logistik finns överallt. Att vara slagkraftig genom hela sin process, oavsett om logistik är din huvudinriktning eller endast en del i flödet, är ett måste för konkurrenskraft idag. Hallbyggarna Jonsereds sätter alltid våra kunder i fokus och ser alltid till att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt logistikhall anpassad för just ert ändamål.

Yrkesskicklighet med över 50 års erfarenhet

Vårt arbete bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. I dag går detta hand i hand med optimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan i val av material och pris. Oavsett hur du vill finansiera er logistikhall – köpa, hyra eller leasa – är våra duktiga säljare alltid beredda på att ta fram den bästa lösningen för er.

Förmånliga kringtjänster för er logistikhall

Förutom produktion och leverans av logistikhallar erbjuder vi även fördelaktiga kringtjänster som skapar mervärden åt våra kunder. Allt för att ge dig förmånliga och kostnadseffektiva produkter, från projektprocessens början till överlämning. Exempel på kringtjänster kan vara projektledning, montage, teknisk support, funktions- och serviceavtal eller fördelaktiga finansieringsformer.

Vanliga frågor om logistikhallar

Vilken livslängd har en logistikhall från er?

Stålstommarna av höghållfast stål har en livslängd på flera decennier. Tälthallens duk har en teknisk livslängd på 25 till 30 år som med enkelhet kan bytas ut när behov uppstår.

Går det att isolera och värma upp era logistikhallar?

Ja! Vi levererar isolerade hallar till en rad olika ändamål.

Vi erbjuder även olika typer av värmekällor anpassade efter kundens behov. Kontakta oss för mer information.

Vad kostar en logistikhall per m²?

Priset per m² för en logistikhall varierar beroende på flera faktorer som storlek, utrustning, snözonsdimensionering, med mera. För att kunna ge ett pris för önskad logistikhall ber vi därför er att kontakta oss så hjälper våra säljare er att hitta ett prisvärt alternativ.

Vad menar ni med snözonsdimensionering?

Er logistikhalls konstruktion måste dimensioneras enligt Eurocodes uppsatta snö- och vindlaster för er geografiska plats där hallen ska etableras. Se er snölastzon på Boverkets hemsida.

Är det kort leveranstid?

Om du jämför med en konventionell byggnad så är leverans- och etableringstid betydligt kortare. Vissa storlekar har vi även inne på lager för direkt leverans. Hör av dig till oss för att ta reda på hur lång eller kort leveranstid er logistikhall har.

Måste jag som kund ansöka om bygglov?

Om det krävs bygglov så kan vi hjälpa er med det. Ett bygglov krävs om logistikhallen ska etableras inom detaljplanerat område. Vi assisterar med ritningar och andra dokument som en bygglovsansökan kräver.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds