Bing: Your SEO optimized title page contents

Norrköpings nya landmärke

”Hallbyggarna levererade helt enligt tidsplan trots att offerten uppdaterades flera gånger och tidsplanen kapades under pågående projekt – vi är jättenöjda från a till ö” Marcus Wallgren, Almroths Express & Åkeri

”Vi har köpt ca 10 hallar av Hallbyggarna Jonsereds genom åren och har ett starkt förtroende för dem som leverantör”

Almroths Express fick en förfrågan från SSAB om att lagerhålla Greencoat® stål för fabriken i Finspång. Bråvalla var en lämplig plats geografiskt med bra förutsättningar. Ett gammalt flygfält som tål hög belastning (ca 6 ton per rulle). Det krävdes en flexibel lösning då arrendet av marken löper på 5 år. Almroths har 6 st Hallbyggarna Jonsereds hallar på samma område sedan tidigare.

Det var bråttom att få en lösning på plats för SSAB. 10 veckors leveranstid var ett löfte. När väl bygglovet beviljades i juli 2018 så var valet i form av en tälthall på 8 000 m² med lagringskapacitet för 10 000 ton Greencoat® stål enkelt. Likaså valet av Hallbyggarna Jonsereds som leverantör. ”Vi har köpt ca 10 hallar av Hallbyggarna Jonsereds genom åren och har ett starkt förtroende för dem som leverantör” säger Marcus Wallgren, Production Manager. De levererade helt enligt tidsplan trots att offerten uppdaterades flera gånger och tidsplanen kapades under pågående projekt. Vi är jättenöjda från a till ö, avslutar Marcus.

Ring oss!