Hybridhall från Hallbyggarna Jonsereds. En smart och prisvärd lösning
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Hybridhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Hybridhall

Ibland uppstår behov av lagrings- eller produktionsytor där tältduken inte är optimal. Det kan vara estetiska förutsättningar, befintliga detaljplaner eller andra faktorer som påverkar. För detta ändamål har Hallbyggarna Jonsereds utvecklat Hybridhallen som kombinerar sandwichpanel och tältduk i en mycket prisvärd kombination. En Hybridhall ger fasaden ett modernt utseende och isolerar mycket effektivt.

Hybridhallar i flera variationer

För att säkerställa att ni får de funktioner som är nödvändiga för er verksamhet gör vi på Hallbyggarna Jonsereds alltid en förhandsanalys av ert behov. Våra hybridhallar finns i flera varianter och är anpassningsbara för att du ska kunna få en hall efter dina behov och önskemål.

Förmånlig service och fördelaktig finansiering

Förutom att vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar erbjuder vi service runtomkring din investering. Förutom förhandsanalysen kan vi erbjuda rådgivning, projektledning, teknisk support av olika former, funktionsavtal och fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att vi ska kunna erbjuda dig som kund fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter.

Vanliga frågor om hybridhallar

Vad kostar denna lösning?

Flera variabler som exempelvis hallens mått, geografisk placering, utrustning och kundanpassning påverkar hybridhallens kvadratmeterpris. Vi tar gärna fram en offert åt er, självklart kostnadsfritt, och ni är alltid välkomna att kontakta oss gällande behov och frågeställningar.

Vilka främsta faktorer påverkar priset?

Vi har utvecklat våra hybridhallar med två huvudsakliga målsättningar, kort leveranstid och konkurrenskraftigt pris. I regel är mer ekonomiskt fördelaktigt att bygga långt före brett. Detta beror på att stålstommarna med mindre spännvidd är billigare än stålstommarna med större spännvidd. Även snölasten för aktuell montageplats påverkar slutpriset av er hybridhall.

Går det att värma upp er hybridhall?

Ja! Hybridhallen isoleras på ett sätt som säkerställer ett bra isolervärde. Isoleringen på insidan av ramarna ger bättre skydd och bevarar sin isolerande funktion.

Vad är det för leveranstid?

Våra hybridhallars leveranstid är förhållandevis mycket kort vid jämförelse med konventionella hallar. Hybridhallens storlek, specifika kundanpassningar, användningsområden och säsong är delar som kan påverka leveranstid. En del av våra spännvidder lagerhåller vi och kan därmed leverera med mycket snabbt. Fråga oss så kan vi meddela en uppskattad leveranstid enligt ert behov.

Behövs det bygglov?

Inom detaljplanerat område behövs det bygglov. Ritningar och andra dokumentationer vid bygglovsansökan kan vi hjälpa er med. Vid önskemål erbjuder vi certifierad kontrollansvarig som hjälper er med bygglovsansökan. Vi rekommenderar Boverkets hemsida om ni istället föredrar att hitta en egen certifierad kontrollansvarig med lokal förankring.

Hur lång är livslängden på en hybridhall från Hallbyggarna Jonsereds?

Livslängden på våra stålstommar i höghållfast stål uppgår till flera decennier. I enlighet med EN 1461 är stålstommarna varmgalvaniserade och därmed helt rostskyddade. Täckduken har en teknisk livslängd på ca 25 – 30 år som enkelt kan bytas vid behov.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds