Byggtält från nordens ledande leverantör - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Byggtält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Hallar och tält till byggen och anläggningar

Är ni i behov av en bygghall/byggtält till er anläggning? De korta ledtiderna och det tillfälliga behovet under ett byggprojekt passar ofta perfekt med den korta byggtid och de flexibla finansieringsalternativ som våra hallar erbjuder. En bygghall från Hallbyggarna Jonsereds tillgodoser dessa behov till mycket konkurrensmässiga priser och oöverträffade projekttider.

Vi arbetar heltäckande med våra projekt

Detta innebär att vi erbjuder mycket mer än enbart våra produkter. När ni köper eller hyr en bygghall av oss får ni tillgång till olika tjänster och mervärden som vi tagit fram för att underlätta projektprocessen för er. Vi erbjuder bland annat avlastning med samordning av exempelvis arbetsmiljöansvar eller eventuella kontakter med myndigheter.

Flexibel bygghall som snabbt kan levereras

Bygghallarna är mycket flexibla och kan enkelt flyttas eller demonteras. Skulle förutsättningar förändras under byggprocessen är det även möjligt att förlänga eller förkorta bygghallen. Hallbyggarna Jonsereds har under 50 års tid genomfört fler än 17 000 projekt vilket ligger som grund för den kvalitet våra kunder vant sig vid att kräva från oss.

Vanliga frågor om byggtält

Hur snabbt kan man få byggtältet levererat?

Vi kan leverera våra byggtält snabbt och smidigt till våra kunder. De mest efterfrågade spännvidder av våra bygghallar lagerhåller vi för extra snabb leverans. Kontakta oss för mer information om leveranstid för er bygghall.

Vad är priset för en bygghall per kvadratmeter?

Flera faktorer spelar in i avgörandet av pris på en bygghall. Storlek, snölastzon, eventuell utrustning och tillbehör är exempel på faktorer. För att vi ska kunna ge dig ett pris behöver vi veta mer om dina önskemål och behov. Kontakta våra säljare så hjälper de att ta fram ett förmånligt erbjudande till dig.

Vad är en snölastzon?

Byggtältets konstruktion behöver dimensioneras enligt de uppsatta snö- och vindlaster i Eurocode för aktuell plats där hallen ska monteras. Se vilken snölastzon ni befinner er i via Boverkets hemsida.

Är ni certifierade?

Våra bygghallar/tält är certifierade med EN-1090-1 enligt det regelverk som avser lastbärande komponenter. Som certifierad tillverkare utfärdar vi prestandadeklaration och CE-märkning.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds