Arbetstält för utomhusarbeten - Köp eller hyr - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Arbetstält

Vänligen välj företag eller privat

Företag
Privat
Frågor om produkten?
Fredric kan hjälpa dig.
skicka

Arbetstält Pro

Gedigna arbetstält anpassade för utomhusarbeten eller vid tempo...
11 249.00kr incl. tax
Lägg i Kundvagn tillagt

Väderskydd/Arbetstält - Hyra - 6x6m

Pris per dygn: 250:- exkl. moms Startavgift: 499:- Minimum 5 hyre...
6 × 6 × 3 m
Offereras
Kontakta oss

Mobilt Arbetstält - Hyra - 180x180

Pris per dygn: 200:- exkl. moms Startavgift: 0:- Minimum 5 hyresd...
1.8 × 1.8 × 2 m
Offereras
Kontakta oss

Mobilt Arbetstält - Hyra - 300x300

Pris per dygn: 250:- exkl. moms Startavgift: 0:- Minimum 5 hyresd...
3 × 3 × 2.15 m
Offereras
Kontakta oss

Mobilt Arbetstält - Hyra - 350x350

Pris per dygn: 300:- exkl. moms Startavgift: 0:- Minimum 5 hyresd...
3.5 × 3.5 × 2.15 m
Offereras
Kontakta oss

Vanliga frågor om Arbetstält

Vad är ett arbetstält?

Ett arbetstält är en portabel skyddsstruktur som är optimal för arbete utomhus, perfekt för arbetare som behöver skydd mot väder och vind. Våra arbetstält är lätta att montera och mycket praktiska. Det tar ungefär 15 sekunder att montera det minsta arbetstältet.

Arbetstälten finns i flera storlekar med en höjd på minst 2 meter. Vår minsta storlek är 1,8×1,8 meter (BxL) och det största är en uppblåsbar modell som mäter 6×6 meter (BxL). Dessutom erbjuder vi möjligheten att hyra våra arbetstält, vilket ger dig flexibilitet och bekvämlighet i ditt arbete utomhus.

Hur monterar jag de mobila arbetstälten?

Så här enkelt är det att montera våra mobila arbetstält.

Se video:

Vad används ett arbetstält till?

Ett arbetstält används som en bärbar skyddsstruktur för arbete utomhus. Det erbjuder skydd mot väder och vind för arbetare som behöver utföra sina uppgifter utomhus. Tältet skapar en säker och bekväm arbetsmiljö, oavsett väderförhållanden, vilket möjliggör effektivt arbete och ökad produktivitet. Det är idealiskt för olika arbetsuppgifter, inklusive reparationer, byggnadsarbete, målning, underhåll och andra utomhusaktiviteter där arbetspersonal behöver skydd.

Vilka användningsområden är Arbetstälten lämpliga för?

Våra Arbetstält kan användas inom olika branscher, inklusive bygg, snickeri, el, rörmokeri, stenläggning och svetsning. Det passar för allt från att skydda arbetare och verktyg till att säkra maskiner och produkter från elementen.

Är arbetstälten vattentäta?

Ja! Våra arbetstält är 100% vattentäta, vilket garanterar att arbetsområdet förblir torrt och skyddat även vid regniga förhållanden.

Hur lång leveranstid är det på ett Arbetstält?

Leveranstiden för våra Arbetstält är normalt 1-2 arbetsdagar, vilket innebär att du snabbt kan dra nytta av tältets funktioner och fördelar.

Hur ökar arbetseffektiviteten med hjälp av ett arbetstält?

Genom att skydda arbetarna från väder och vind skapar Arbetstältet en säker arbetsmiljö, vilket i sin tur ökar arbetseffektiviteten och möjliggör konstant produktivitet.

Köp eller hyr din presenning av Lotta på Hallbyggarna Jonsereds. Beställ smidigt och enkelt via vår webbutik
Har du några frågor?
Vår kundservice är tillgänglig vardagar 7.30–16.00. Ring oss 020 91 01 30

Arbetstält för Alla Dina Behov

Vi erbjuder ett brett utbud av arbetstält, till både uthyrning och försäljning, som passar perfekt för en mängd olika branscher. Våra arbetstält är utrustade med ett unikt och patenterat tältstångsfästesystem, som säkerställer överlägsen stabilitet, hållbarhet och lång livslängd.

 • Tekniska Specifikationer:
  – Tältduk i slitstarkt material av polyester med ett skyddande PVC-lager.
  – Stabila glasfiberramar.
  – Färgalternativ: Vit och gul.
  – Fullständigt vattentäta – håller dig torr i alla väder.
  – Flamsäker tältduk för extra säkerhet.
  – Leverans inom 1-3 arbetsdagar.

Vad är ett arbetstält?

Ett arbetstält är en mobil skyddsstruktur som är idealisk för utomhusarbete och erbjuder ett effektivt skydd mot väder och vind. Våra arbetstält är enkla att montera och otroligt praktiska för arbetare som behöver ett pålitligt skydd under arbetsdagen. Storlekarna varierar. Vår minsta storlek är 180×180 cm och det största är ett rundbågeformat uppblåsbart arbetstält på mäter 600×600 cm (BxL). Du kan köpa eller hyra våra arbetstält. Välj vad som passar ditt behov bäst.

 • Mångsidighet för dina behov

Våra arbetstält är utformade för att uppfylla en mängd olika behov inom flera branscher. Oavsett om du är inom bygg, snickeri, el, rörmokeri, stenläggning eller svetsning, så är våra tält din perfekta lösning. De kan användas för dagliga utomhusarbeten eller för att skydda dina verktyg, maskiner och produkter.

Kvalitet och hållbarhet

Vi sätter alltid kundens krav på kvalitet och säkerhet i första rummet. Våra arbetstält utmärker sig genom att erbjuda högkvalitativ konstruktion och en livslängd som är betydligt längre än våra konkurrenters. Våra tält är 100% vattentäta och flamsäkra, och vi erbjuder dem i en standardkubform. Vid förfrågan kan vi även leverera rundbågeformade tält.

Arbetstält som är enkla att montera

Att montera och demontera våra tält är en enkel process som tar endast 20 sekunder. Tälten är lätta att bära och transportera till nästa arbetsplats, vilket gör dem till en praktisk och användarvänlig lösning.

Välj Hallbyggarna Jonsereds för dina arbetstältbehov och ta steget mot en produkt som förenar kvalitet, hållbarhet och enkelhet. Skydda ditt arbete och dina arbetare med våra pålitliga arbetstält.