Förrådstält – Köp förrådstält till bra pris! Hallbyggarna.se
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Förrådstält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Kvalitativa förrådstält med många tillbehör

När du väljer Hallbyggarna Jonsereds för att köpa, hyra eller leasa förrådstält, väljer du en professionell helhetspartner med bred kunskap inom många områden. Utöver våra högkvalitativa produkter erbjuder vi även mervärdestjänster för att underlätta ditt beslut. Vårt mål är att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt – från start till mål!

Flexibla förrådstält

Beroende på hur dina önskemål ser ut, kan vi erbjuda dig ett förrådstält som fyller precis den funktion du önskar. Från 10 till 40 meters spännvidd som standard. Ditt förrådstält kommer alltid i sektioner och kan byggas så långt som passar dig. Därför behöver du inte begränsa dig och din hall. Utan den kan helt enkelt växa med dina behov.

Förmånliga finansieringslösningar

Vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Köp förrådstältet eller välj en annan finansieringsmetod som uthyrning eller leasingavtal. Därmed kan du undvika att binda upp kapital samtidigt som du har frihet att investera i andra produktionshöjande produkter. För att du ska ha full kontroll över dina investeringar så håller vi fast vid en kontrollerad månadskostnad.

Vanliga frågor om förrådstält

Vad är ett förrådstält?

Ett förrådstält är en flexibel och portabel lösning för att skapa extra utrymme för lagring och förvaring av olika typer av föremål. Dessa tält är vanligtvis tillverkade av högkvalitativt material som är robust och tåligt mot väder och vind. De används ofta inom olika branscher och i privata sammanhang för att skydda föremål från väder och vind, som exempelvis byggmaterial, trädgårdsredskap, fordon, båtar, eller andra utomhusprodukter.

Förrådstält är populära på grund av deras enkelhet att montera och demontera, vilket gör dem mycket flexibla och anpassningsbara. De kan användas som temporära lagringslösningar eller som permanenta förråd, och de finns i olika storlekar och konfigurationer för att passa olika behov.

Hallbyggarna Jonsereds erbjuder ett brett utbud av förrådstält av hög kvalitet som kan hjälpa dig med dina lagringsbehov. Våra förrådstält är konstruerade för att skydda dina tillhörigheter mot väder och vind, samtidigt som de är lätta att installera och använda. Oavsett om du behöver extra lagringsutrymme för ditt företag eller din hemmafixning, kan våra förrådstält vara den perfekta lösningen för dig.

I hur många år håller ett förrådstält?

Våra varmgalvaniserade stålstommar av höghållfast stål är certifierade i enlighet med EN 1461 och helt rostskyddade har en livslängd som uppgår till flera decennier. Tekniska livslängden på PVC-duken är mellan 25-30 år och kan enkelt bytas när behovet uppstår.

Behöver jag som kund skaffa bygglov?

Det krävs bygglov inom detaljplanerat område. Ritningar och annan dokumentation som efterfrågas vid bygglovsansökan hjälper vi dig med.

Går det fort att leverera och etablera ett förrådstält?

Ja, om du jämför med en konventionell byggnad. En del av våra mest populära spännvidder lagerhåller vi för ännu snabbare leverans. Hör av dig till oss om frågor gällande ert förrådstälts leveranstid.

Går det att montera tältet på egen hand?

Det är inget vi rekommenderar. Men har du rätt maskiner och verktyg så kan du lösa det själv. I annat fall kan våra duktiga montörer hjälpa er att montera förrådstältet.

Vad kostar ett förrådstält?

Det är flera faktorer som spelar in i priset på ett förrådstält. Bland annat storlek, snözon, utrustning och tillbehör. För att kunna lämna ett pris behöver vi veta mer om ditt behov. Hör av dig till våra säljare så hjälper de dig att ta fram ett pris för ditt förrådstält

Kan jag använda ett förrådstält året runt?

Ja, våra förrådstält är konstruerade för att vara användbara året runt. Du kan använda dem som temporära lösningar under de kalla månaderna och som skydd mot solen och värmen på sommaren.

Kan jag anpassa mitt förrådstält med extra funktioner eller tillbehör?

Ja, vi erbjuder olika tillbehör och anpassningsmöjligheter för våra förrådstält. Du kan lägga till saker som golv, belysningssystem, ventilation och mer för att skräddarsy ditt förrådstält enligt dina specifika behov och användningsområden. Vårt team kan hjälpa dig att välja de bästa tillbehören för dina ändamål.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds