Vill du bygga en maskinhall? Välkommen in till Hallbyggarna.se
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Maskinhall

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Prisvärda och flexibla maskinhallar

Förväntningar och kravställningar på en maskinhall varierar beroende på flera faktorer. Ert behov kan vara allt från en mindre och standardiserad hall med kort etableringstid till en fullt utrustad byggnad noggrant anpassad till ert specifika behov. Oavsett vilket kan vi erbjuda en lösning. Hallbyggarna Jonsereds har under 50 års tid genomfört fler än 18 000 projekt vilket ligger som grund för den kvalitet våra kunder vant sig vid att kräva från oss.

Anpassas enligt önskemål

Vårt standardsortiment erbjuder spännvidder från 10 meter till 40 meter med benhöjder från 3 meter till 8 meter och ett brett utbud av tillbehör. Alltifrån stora portar för smidig trafik genom maskinparken till avfuktning, belysning och många andra tillval.

Flexibla lösningar av maskinhallar

Maskinhallarna är mycket flexibla och kan enkelt förlängas och förkortas. Skulle förutsättningarna ändras kan hallen enkelt flyttas eller demonteras. En maskinhall från Hallbyggarna Jonsereds har dessutom ett högt andrahandsvärde som tryggar investeringen på lång sikt. Hallbyggarna Jonsereds är certifierade för SS-EN 1090 och har därefter CE-märkta stålstommar. Vid en leverans av en maskinhall från Hallbyggarna Jonsereds ingår alltid prestandadeklaration och CE-märkning som en naturlig del.

Vanliga frågor om maskinhallar

Vad är genomsnittlig livslängd för en maskinhall?

Maskinhallar från Hallbyggarna Jonsereds tillverkas med stålstommar i höghållfast stål och har därmed en livslängd som uppgår till flera decennier. De rostskyddade stålstommarna varmgalvaniseras i enlighet med EN 1461. Den tekniska livslängden på duken ligger mellan 25 – 30 år och enkelt bytas ut av oss vid behov.

Kräver en tältlösning bygglov?

Vid uppförande av ett maskinhallstält inom detaljplanerat område krävs ett bygglov. Vi hjälper er med ritningar och andra dokument till bygglovsansökan. Om du önskar en certifierad kontrollansvarig och stöd med bygglovsansökan så kan vi hjälpa er med detta. För att hitta en certifierad kontrollansvarig i er närhet föreslår vi Boverkets hemsida, Boverket.se.

Hur lång leveranstid har en maskinhall?

Leveranstiden är vid jämförelse med konventionellt byggande mycket kort. Säsong, storlek på er maskinhall och specifika kundanpassningar kan påverka leveranstiden. Vissa av våra maskinhallars spännvidder lagerhåller vi och kan därmed leverera dessa omgående.

Vad kostar en maskinhall per m²?

Priset per m² för en maskinhall varierar sett till storlek, kundanpassningar, geografiskt område mm. För att du ska kunna få ett pris behöver vi få mer information kring dina önskemål och behov. Våra säljare hjälper dig att ta fram en kostnadseffektiv lösning. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vilka finansieringsmöjligheter erbjuder Hallbyggarna Jonsereds?

En maskinhall från oss kan du välja att köpa, hyra eller leasa.

Är maskinhallen certifierad?

Våra maskinhallar certifierade i enlighet med EN-1090-1. Detta avser lastbärande komponenter. Som certifierad tillverkare utfärdar vi alltid prestandadeklaration och CE-märker. Företag som tillverkar lastbärande komponenter, dvs. bärverksdelar, dimensionerade med eurokoder certifieras mot EN 1090–1.

Har ni levererat många maskinhallar?

Ja! Väldigt många. Se gärna våra referenser.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds