facebook_pixel
 • Vi har öppet för dig hela sommaren .

  By Lotta on juli 13, 2017
  0
  0
  Vi vill passa på att önska er alla en riktigt solig och skön sommar  , att ni får en välförtjänt semester  . Vi har öppet för er hela sommaren  om ni vill komma i kontakt med oss .
 • Presenningar som skyddar i alla väder

  By Lotta on juni 7, 2017
  0
  0
    Du vet väl  att  att våra presenningar  skyddar mot alla olika väder  , snö , regn , kyla och även mot sol  , det kanske man inte tänker på . Vi har olika typer av presenningar för just ditt behov    Tungviktspresenningar   , Mellanviktspresenningar Kontakta gärna oss för att få vägledning för ditt användningsområde . Du kan ringa oss på […]
 • Pressmeddelande Bullertunnel

  By Lotta on april 27, 2017
  0
  0
    PRESSMEDDELANDE, 26 april 2017   Anti-bullertunnel ett innovativt försök att stänga in trafikbuller istället för människor   U&We har i en konstellation med Chalmers Tekniska Högskola, Hallbyggarna Jonsereds, Måns Tham Arkitektkontor, Solkompaniet, Stockholm Stad, Trafikverket, Vindfanan och ÅF-Infrastructure beviljats stöd från Vinnova. Stödet från Utmaningsdriven innovation steg 1 ges till ett projekt som vill stänga in trafikbullret inte människorna […]
 • Vi söker en konstruktör

  By Robert Nordahl on februari 24, 2017
  0
  0
  Hallbyggarna Jonsereds söker utvecklingsorienterad konstruktör som vill vara med och utveckla nya konstruktionslösningar och driva nya produktutvecklingsprojekt. I rollen ingår även att analysera befintliga konstruktioner inom verksamheten och optimera dessa vad avser hållfasthet och vikt inom ramen för de regelverk som är gällande vid varje aktuell tidpunkt. Företaget ingår som en del i NSS Group tillsammans med Lainapeite i Finland samt IPS Dansk Presenning i Danmark. Det är därför meriterande med erfarenhet från regelverket i dessa länder.
 • Så bygger du en egen hockeyrink

  By Robert Nordahl on februari 7, 2017
  0
  0
  Det har blivit populärt att bygga sin egen hockeyrink på baksidan. Det kan låta svårt och tidskrävande, men med några enkla steg så har du en färdig isyta i din trädgård. Här kan du läsa hur du går tillväga i vår steg-för-steg-guide.
 • 50% på elvärmemattor i februari

  By Robert Nordahl on februari 1, 2017
  0
  0
  Vi har kampanjpris på våra elvärmemattor i februari. 50% rabatt på dygnshyran gäller hela februari månad.
 • Flytten gav Wasa Yacht nya affärsmöjligheter

  By Robert Nordahl on januari 31, 2017
  0
  0
  Wasa Yacht som har en lång historia inom båttillverkning, fullservicevarv, underhåll/reparation och vinterförvaring av fritidsbåtar har tagit vara på möjligheterna med sin flytt. Med sina två nya tälthallar kan man vinterförvara fritidsbåtar åt sina kunder, något man tidigare inte har haft möjlighet till.
 • Hallbyggarna Jonsereds moderbolag säljs till ledningen

  By Robert Nordahl on december 23, 2016
  0
  0
  Idag stod det klart att Hallbyggarna Jonsereds moderbolag NSS Group säljs till ledningen i företaget. Sedan 2008 har NSS Group ägts av Accent Equity.
 • Ny hallösning ger möjlighet till ökad produktion

  By Robert Nordahl on november 16, 2016
  0
  0
  Träindustrin står sig stark i Edsbyn, Hälsingland. På AT-Träkomponent i den lilla orten kommer en ny hallösning göra det möjligt för företaget att öka produktionen under vinterhalvåret när det vanligtvis är lågsäsong.
 • Nu kan du handla presenningar direkt i vår webbutik

  By Robert Nordahl on oktober 10, 2016
  0
  0
  Idag gör vi det lättare att köpa sin presenning direkt härifrån hallbyggarna.se. Vi öppnar idag vår webbutik och ger 10% rabatt på alla våra mellanvikts- och tungviktspresenningar, hela oktober.
 • Hyrhallen blev en tillfällig produktionsyta

  By Robert Nordahl on september 7, 2016
  0
  0
  På ett av Skanska många projekt blev ett tillfälligt lager den perfekta lösningen för företagets produktion under projektstiden.
 • Nu finns vi i Södra Sverige!

  By Robert Nordahl on maj 12, 2016
  0
  0
  Hallbyggarna Jonsereds fortsätter att expandera säljorganisationen på hallsidan. Vårt senaste tillskott är Bosse Swenson som kommer att ansvara för hallförsäljningen i Södra Sverige, med utgång från Malmö.
 • Nytt förrådstält till växande maskinpark i Kungsfors

  By Robert Nordahl on maj 4, 2016
  0
  0
  För ett växande företag på både personal- och maskinsidan så blev ett förrådstält lösningen på problemet. Vi på Hallbyggarna Jonsereds monterade lösningen.
 • Välkommen, Jakob!

  By Robert Nordahl on april 6, 2016
  0
  0
  Vi säger hej och välkommen till vår nya hallsäljare i Västsverige - Jakob Keyling.
 • Välj rätt presenning i vinterkylan

  By Robert Nordahl on januari 14, 2016
  0
  0
  Fel val av presenning under vintern kan vara en direkt fara. Läs om vad du ska tänka på när du väljer rätt presenning.
 • Tillfällig Bilhall hos Bilmetro i Falun

  By Robert Nordahl on november 26, 2015
  0
  0
  När inga tillfälliga lokaler fanns lediga i närheten blev en tälthall en tillfällig bilhall åt Bilmetro i Falun.
 • Enklare att hyra sin presenning

  By Robert Nordahl on november 9, 2015
  0
  0
  Beställ dina hyrespresenningar på ett snabbt och smidigt sätt.
 • Arbetstältet som gör din arbetsplats torrare

  By Robert Nordahl on oktober 12, 2015
  0
  0
  Från och med idag kan vi presentera vårt nya arbetstält som finns för beställning. Arbetstältet är ett perfekt komplement till våra presenningar för en torrare arbetsplats.
 • Bygglovet för lagerhallen underlättade

  By Robert Nordahl on oktober 8, 2015
  0
  0
  Lagerhallen blev Dorres alternativ när det stod klart att man inte fick något bygglov för utbyggnaden av sitt befintliga lager.
 • Ny båtpresenning

  By Robert Nordahl on september 11, 2015
  0
  0
  Vi har tagit fram en ny båtpresenning som kommer att skydda hela din båt, hela säsongen. Du kan luta dig lugnt tillbaka och vänta in nästa sommar.