Lagertält - Hyr eller köp lagertält till bra pris | Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Lagertält - Hyr eller köp lagertält till rätt pris

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Flexibla lagertält

Ett lagertält är en smart lösning, konstruerad av en robust stålram och slitstarkt PVC-duk, för tillfällig som permanent lagerutrymme eller arbetsyta. Våra lagertält erbjuder en oöverträffad skalbarhet och kan enkelt modereras över tid om förutsättningar eller behov förändras. Leverans och etablering verkställs ungefär fem gånger snabbare jämfört med en konventionell byggnad.

Välj mellan att köpa, leasa eller hyra lagertält

Oavsett hur du vill finansiera ditt lagertält – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram ett lagertält anpassat för dina behov. Vårt mål är att leverera den bästa tänkbara lösningen för dig till rätt pris. Produkten skräddarsys enligt dina önskemål och krav. För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett lagertält, ta kontakt med oss så får du guidning vidare i processen av en av våra hjälpsamma säljare. Våra medarbetare finns runt om i hela landet och besöker gärna er för konsultation. Då kan vi på plats se vilken typ av lagertält som är bäst lämpad efter behov, prisbild och önskemål.

Hallbyggarna Jonsereds – En trygg leverantör

När du väljer Hallbyggarna Jonsereds som leverantör väljer du en aktör med över 50 års erfarenhet och 18 000 levererade projekt. Vi sätter alltid våra kunder i fokus och ser alltid till att du får den hjälp du behöver för att hitta rätt lagertält till rätt pris. Förutom produktion och leverans erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden till dig som kund. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början till levererad slutprodukt. Hör av dig till oss om du vill veta mer om våra lagertält.

Vanliga frågor om lagertält

Vad är ett lagertält?

Ett lagertält är en typ av hall som används för att lagra material, utrustning eller varor, permanent som temporärt. Konstruerad av stålstommar i höghållfast stål och täckt med en högkvalitativ PVC-duk är det en lösning som är optimal för flera branscher som kräver någon form av lagerhållning. Bland annat är det kostnadseffektivt, går snabbt att leverera och etablera, flytta, förlänga eller demontera vid behov. Vi levererar lagertält från en storlek på 100m² och uppåt och kan enligt önskemål skräddarsys efter kundens verksamhet.

Finns det möjlighet att hyra lagertält?

Ja, vi erbjuder hyreslösningar av våra lagertält. Att hyra ett lagertält innebär flera fördelar.

  • Snabb och enkel finansiering.
  • Du frigör kapital som kan nyttjas till andra delar i verksamheten.
  • Ingen belastning av balansräkning.
  • Bokför hyreskostnader i resultaträkningen.
  • Budgetera enklare utan någon krånglig investeringsprocess.

Vill du hyra lagertält eller veta mer – kontakta oss så hör vi av oss.

Varför behöver ni veta snölasten?

Våra konstruktioner dimensioneras efter uppsatta snö- och vindlaster för aktuell plats där lagertältet ska monteras. Detta sker enligt beräkningar efter Eurocode. Se vilken snölastzon ni tillhör på Boverkets hemsida här.

Vad kostar ett lagertält?

Priset på ett lagertält kan variera beroende på storlek, snözonsdimensionering och eventuella önskemål av tillval som exempelvis isolering, uppvärmning, ventilation, portar, belysning mm.

För att ta reda på vad ett lagertält kostar, be om en kostnadsfri offert från oss så återkommer vi med ett pris efter att vi fastställt ditt tilltänkta behov.

Tar det lång tid att få det levererat och monterat?

Nej, det går relativt snabbt. Ett lagertält från Hallbyggarna Jonsereds har en förhållandevis mycket kort leveranstid om du jämför med traditionellt byggande. Storlek, användningsområde, specifika anpassningar och säsong är faktorer som kan påverka leveranstiden. Våra mest populära spännvidder lagerhålls och kan därmed levereras omgående. Ta reda på uppskattad leveranstid för ert lagertält genom att kontakta någon av våra duktiga säljare.

Montage går också mycket snabbare jämfört med att bygga en konventionell hall.

Krävs det bygglov för ett lagertält?

Bygglov behövs om ni ska uppföra lagertältet i ett detaljplanerat område. Vi assisterar er med ritningar och annan dokumentation vid bygglovsansökan. Önskar ni hjälp från certifierad kontrollansvarig och bygglovsansökan så kan vi även hjälpa er med detta. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Hur lång är livslängden?

Livslängden uppgår till flera decennier på våra stålstommar tillverkade i stål av hög hållfasthet. De är rostskyddade och varmgalvaniserade i enlighet med EN 1461. Teknisk livslängd på täckduken är ca: 25 – 30 år. Vi erbjuder förmånliga dukbyten när behov uppstår.

Kan man se mer av lagertälten?

Läs gärna våra kundreferenser.

 

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds