Lagertält optimerade efter era önskemål & krav - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Lagertält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Lagertält av högsta kvalitet

Som Sveriges ledande leverantör av lagertält erbjuder vi ett modernt och flexibelt utbud av produkter av högsta kvalitet. Vårt arbete bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. I dag går detta hand i hand med optimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan i val av material och pris.

Köp, hyr eller leasa

Vår kärna är att leverera lösningar, och med bas i våra områden kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid kundens framgång i fokus. Oavsett hur du vill finansiera ditt lagertält – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa hallen för era behov.

Kringtjänster och kostnadseffektiva produkter

Förutom produktion och leverans av lagertält erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden till dig som kund. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början till levererad slutprodukt. För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett lagertält, ta kontakt med oss så får du guidning vidare i processen av en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet besöker er gärna för en konsultation. Då kan vi på plats se vilken lösning som är bäst lämpad efter era behov.

Vanliga frågor om lagertält

Kan man hyra eller leasa ett lagertält?

Det är möjligt! Vi erbjuder ett par olika finansieringsmöjligheter. Köp, leasa eller hyr lagertältet. Hör av dig till oss för mer information.

Varför behöver ni veta snölasten?

Våra konstruktioner dimensioneras efter uppsatta snö- och vindlaster för aktuell plats där lagertältet ska monteras. Detta sker enligt beräkningar efter Eurocode.

Vilket är priset per m²?

Det finns flera faktorer som avgör ett lagertälts pris. Geografisk placering, storlek, annan utrustning och eventuella kundanpassningar påverkar slutpriset. För att du ska kunna få ett pris behöver vi få reda på mer om hur och vad du tänkt använda lagertältet till. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Tar det lång tid att få lagertälet levererat och monterat?

Det skulle vi inte påstå. Lagertält från Hallbyggarna Jonsereds har en förhållandevis mycket kort leveranstid om du jämför med traditionellt byggande. Ditt lagertälts storlek, användningsområde, specifika anpassningar och säsong är faktorer som kan påverka leveranstiden. Våra mest populära spännvidder lagerhålls och kan därmed levereras omgående. Ta reda på uppskattad leveranstid för ert lagertält genom att kontakta någon av våra duktiga säljare.

Bygglov, behövs det?

Bygglov behövs om lagertältet ska uppföras i ett detaljplanerat område. Vi assisterar er med ritningar och annan dokumentation vid bygglovsansökan. Önskar ni hjälp från certifierad kontrollansvarig och bygglovsansökan så kan vi även hjälpa er med detta.

Hur lång livslängd har lagertältet?

Livslängden uppgår till flera decennier på våra stålstommar tillverkade i stål av hög hållfasthet. De är rostskyddade och varmgalvaniserade i enlighet med EN 1461. Teknisk livslängd på täckduken är ca: 25 – 30 år. Vi erbjuder förmånliga dukbyten när behov uppstår.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds