Lagertält optimerade efter era önskemål – Hallbyggarna.se
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Lagertält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Lagertält av högsta kvalitet

Som Sveriges ledande leverantör av lagertält erbjuder vi ett modernt och flexibelt utbud av produkter av högsta kvalitet. Vårt arbete bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet. I dag går detta hand i hand med optimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan i val av material och pris. Våra lagertält erbjuder en oöverträffad skalbarhet och kan enkelt modereras över tid om förutsättningar eller behov förändras.

Välj mellan att köpa, leasa eller hyra lagertält

Vår kärna är att leverera lösningar, och med bas i våra områden kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid kundens framgång i fokus. Oavsett hur du vill finansiera ditt lagertält – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa lösningen för dina behov. Vårt mål är att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt.

Kringtjänster och kostnadseffektiva produkter

Förutom produktion och leverans erbjuder vi även kringtjänster som skapar mervärden till dig som kund. Det kan vara allt från projektledning, montering/demontering, teknisk support av olika slag, funktions- och serviceavtal samt fördelaktiga finansieringsformer. Allt för att ge dig fördelaktiga och kostnadseffektiva produkter, från projektets början till levererad slutprodukt. För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa ett lagertält, ta kontakt med oss så får du guidning vidare i processen av en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet som gärna besöker er för konsultation. Då kan vi på plats se vilken typ av lagertält som är bäst lämpad efter era behov och önskemål.

Vanliga frågor om lagertält

Vad är ett lagertält?

Ett lagertält är konstruerat av stålstommar i höghållfast stål och täckt med en högkvalitativ PVC-duk. En lösning som är optimal av flera aspekter. Bl.a. är det kostnadseffektivt, går snabbt att leverera och etablera, flytta, förlänga eller demontera vid behov. Våra lagertält skräddarsys efter er verksamhet.

Kan man hyra eller leasa lagertält?

Det är möjligt! Vi erbjuder ett par olika finansieringsmöjligheter för att underlätta köpet för er. Köp, leasa eller hyr lagertältet. Det finns flera fördelar med att hyra ett lagertält. Hör av dig till oss för pris eller mer information.

Varför behöver ni veta snölasten?

Våra konstruktioner dimensioneras efter uppsatta snö- och vindlaster för aktuell plats där lagertältet ska monteras. Detta sker enligt beräkningar efter Eurocode. Se vilken snölastzon ni tillhör på Boverkets hemsida här.

Hur mycket kostar ett lagertält?

Det finns flera faktorer som avgör ett lagertälts pris. Geografisk placering, storlek, annan utrustning och eventuella kundanpassningar påverkar slutpriset. För att du ska kunna få ett pris behöver vi få reda på mer om behov och användningsområde. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Tar det lång tid att få det levererat och monterat?

Nej, det går relativt snabbt. Ett lagertält från Hallbyggarna Jonsereds har en förhållandevis mycket kort leveranstid om du jämför med traditionellt byggande. Storlek, användningsområde, specifika anpassningar och säsong är faktorer som kan påverka leveranstiden. Våra mest populära spännvidder lagerhålls och kan därmed levereras omgående. Ta reda på uppskattad leveranstid för ert lagertält genom att kontakta någon av våra duktiga säljare.

Montage går också mycket snabbare jämfört med att bygga en konventionell hall.

Krävs det bygglov för ett lagertält?

Bygglov behövs om ni ska uppföra lagertältet i ett detaljplanerat område. Vi assisterar er med ritningar och annan dokumentation vid bygglovsansökan. Önskar ni hjälp från certifierad kontrollansvarig och bygglovsansökan så kan vi även hjälpa er med detta. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Hur lång är livslängden?

Livslängden uppgår till flera decennier på våra stålstommar tillverkade i stål av hög hållfasthet. De är rostskyddade och varmgalvaniserade i enlighet med EN 1461. Teknisk livslängd på täckduken är ca: 25 – 30 år. Vi erbjuder förmånliga dukbyten när behov uppstår.

Kan man se mer av lagertälten?

Läs gärna våra kundreferenser.

 

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds