Välj rätt isolering och uppvärmning för er tälthall - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Värme och isolering

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Isolera och värm upp er hall

Det finns flera tillvägagångssätt för att hålla en jämn temperatur i er tälthall. Vi erbjuder en rad olika lösningar som ni kan läsa om här.

Uppvärmning

En uppvärmd tälthall kan vara viktigt, inte minst under vinterhalvåret. När den vanliga tältduken inte är tillräcklig för att skapa det klimat som önskas erbjuder vi flexibla isoleringslösningar. Den enklaste varianten är att komplettera ytterduken med en innerduk som monteras på undersidan av stålstommen. Denna lösning ger ett bra kondensskydd och en viss isoleringsförmåga. Om önskemålet är att ha ordentligt med värme eller kyla i hallen året om bör du komplettera med en värme- eller kylkälla. För ytterligare kontroll över temperaturen i hallen rekommenderar vi någon form av fläktlösning. Vi använder främst två fläktar som värmekälla i våra tälthallar; aerofläktar och luftvärmepump, gärna i kombination med takfläktar som trycker ner varmluften till golvnivån i hallen och hjälper till att cirkulera luften med ett jämnt flöde.

Isolering

Ibland är en isolerad tälthall lösningen. Vår isoleringsteknik räcker många gånger för att behålla en behaglig temperatur året om. Den vanligaste lösningen för en bra isolerad hall är att använda sig av vår innerduk och komplettera med ett isolerskikt. En stor fördel med denna metod är att isoleringen är skyddad på insidan av tälthallen och behåller sin isolerande funktion då den inte riskerar att tryckas ihop av ex. vis snölast och förlora sin isoleringsförmåga. Hör av er till oss om ni har några frågor kring att isolera tälthallen.
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds