Tältdesign, färg och logotyp - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Tältdesign, färg och logotyp

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Tältdesign, färg och logotyp

Du vet väl att du kan anpassa din tältdesign precis som du vill ha den. Det gör att den sticker ut från mängden och inte behöver se ut som de flesta andra tälthallar på marknaden.

Färgdesign på tälthallen

Våra lagerhallar fyller funktionen att skydda dina tillgångar under väggar och tak. Det många inte tänker på är utsidan av hallen. Den kan med fördel användas för att nå ut med ett budskap eller tydligt föra fram ditt företags grafiska profil. Kontakta oss så hjälper vi dig med rådgivning och layout samt om du vill ha en specifik färg på tältduken. Se färgkarta här.  

Logotyp eller budskap

Förutom färgen på lagerhallen så kan du även sätta ett tryck på din tältduk. Det här är ett utmärkt tillfälle att nå ut med ett budskap eller visa upp din logotyp. Ofta placeras hallarna på ställen där de syns bra och når ut till många potentiella kunder. Precis som färgdesignen så anpassar vi även logotyp och slogan efter dina önskemål. Logotyp kan du antingen trycka direkt på tältduken eller beställa till på en PVC-duk som sedan svetsas över den ordinarie tältduken. Däremot rekommenderar vi att trycka direkt på tältduken då det oftast blir ett bättre resultat.
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds