... }, false);

Om oss

Företagsfakta

Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning. Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska...

Läs mer

Historik

Jonsereds presenningar har sin början i att 14-årige William Gibson år 1797 anländer till Göteborgs hamn som skeppsgosse från Dundee i Skottland. En seglats som lever vidare än idag genom våra presenningar. Gibson startade 1826 en segelduksfabrik som sedermera blev till Jonsereds Fabriks AB. År 1935 startades AB Jonsereds Presenningsuthyrning. Företaget Hallbyggarna grundades i Falun...

Läs mer

Certifieringar

Vi är certifierade i enlighet med EN-1090 och som certifierad tillverkare utfärdar vi prestandadeklaration och CE-märker våra stålstommar. Dessutom tillverkas dessa endast i samarbete med certifierade tillverkare för att uppfylla våra kvalitetskrav. Kravet på CE-märkning av produkter som omfattas av EN 1090-1 blev obligatoriskt 1 juli, 2014.        

Läs mer

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!