Om oss - Hallbyggarna Jonsereds - Företagsfakta - Historia - Certifieringar
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Om Hallbyggarna Jonsereds

Företagsfakta

Hallbyggarna Jonsereds ingår i NSS Group (Nordic Shelter Solutions) och är ledande i Norden på tälthallar och presenningar. Våra kunder finns framför allt inom byggnads- och industrisektorn men de flesta branscher har upptäckt de många fördelarna med tälthallen som lagerlösning.

Hallbyggarna Jonsereds har ett modernt utbud av produkter som är utformade för det krävande nordiska klimatet. Dessutom har vi ett internationellt koncept för logistik och upphandling, vilket ger oss flexibilitet och konkurrenskraft. Baserat på de tre områdena kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

NSS Group finns också representerat i Finland, Danmark, Norge och Estland. I Finland under det starka varumärket Lainapeite och i Danmark av IPS Hal & Presenning. Två företag som genom förvärv för länge sedan har införlivats i NSS Group och vars egna historia går tillbaka till förra seklets mitt.

Teamet i NSS Group - Hallbyggarna Jonsereds, Lainapeite och IPS Hal & Presenning. Kunskapsdelning inom koncernen.

Certifieringar

Historik

Jonsereds presenningar har sin början i att 14-årige William Gibson år 1797 anländer till Göteborgs hamn som skeppsgosse från Dundee i Skottland. En seglats som lever vidare än idag genom våra presenningar. Gibson startade 1826 en segelduksfabrik som sedermera blev till Jonsereds Fabriks AB. År 1935 startades AB Jonsereds Presenningsuthyrning.

Företaget Hallbyggarna grundades i Falun 1968 av John Johansson från Sundborn i Dalarna. När John startade sitt företag sålde han presenningar från bakluckan på sin bil. Bönderna sökte enkla, snabba lösningar för att förvara sina maskiner och sina djur. John började utveckla tälthallar för att möta efterfrågan och succén var ett faktum.

År 2003 går Jonsereds och Hallbyggarna samman och Hallbyggarna Jonsereds AB föds.

Det har hänt mycket i vårt bolag under åren men något som alltid har bestått är vår längtan efter att utveckla funktionella, hållbara tälthallar och presenningar för att möta våra kunders krav och behov i en ständigt föränderlig värld. Detta är vår ledstjärna än idag.

Vi har mer än 50 års erfarenhet och har genomfört fler än 18 000 halluppdrag. Antalet presenningar vi har hyrt ut går inte ens att räkna, så många är det.