Nyheter i vårt sortiment – Bullermattor och uppblåsbart Väderskydd/Arbetstält - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Nyheter i vårt sortiment – Bullermattor och uppblåsbart Väderskydd/Arbetstält

Vi presenterar stolt två nya produkter som är framtagna för att säkra och underlätta din vardag.

Vi presenterar stolt två nya produkter som är framtagna för att säkra och underlätta din vardag. Det första tillskottet i sortimentet är ett uppblåsbart Väderskydd/Arbetstält som mäter 6×6 meter och har en nockhöjd på 3 meter. Detta tält är en perfekt lösning vid utomhusarbeten som kräver skydd mot väder och vind, och samtidigt ger en flexibel arbetsyta för olika yrkesgrupper. Tältet kan snabbt blåsas upp med tryckluft eller kompressor och är behändigt att sätta upp och ta ner.

Läs mer om Väderskydd/Arbetstält 6x6m

Den andra nya produkten från Hallbyggarna Jonsered är Bullermattor/Bullerskydd som är speciellt utformade för att dämpa ljudnivån på byggarbetsplatser. Dessa mattor är lätta att montera på byggstaket och används för att minska buller för arbetarna och omgivningens skull. Bullermattorna är en enkel och effektiv lösning som bidrar till en säkrare arbetsmiljö på byggarbetsplatser.

Läs mer om Bullermatta/Bullerskydd

Uppblåsbart arbetstält för skydd vid utomhusarbetenGröna bullermattor som skyddar mot buller på arbetsplatser. Finns att hyra hos Hallbyggarna Jonsereds. Kontakta oss för bullerskydd

Fler nyheter