Är du intresserad av att bygga ridhus? Prisvärt, flexibelt, högsta kvalitet
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Ridhustält

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Ridhustält av högsta kvalitet

Ett ridhustält är en ridhall konstruerad av en tälthall. Detta är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna rida hela året om i väldigt bra inomhusförhållanden. Vi har lång erfarenhet av denna typ av projekt och hjälper er att hitta en optimal lösning som går hand i hand med era önskemål.

Prisvärda ridhustält

Priset är en av de största fördelarna med att införskaffa sig ett ridhustält jämfört med en konventionell hallbyggnad. En annan stor fördel är att ridhallen är flexibel och går att flytta, expandera eller nedetablera enkelt vid behov.

Välj ridhall med omsorg

Vi förstår att det är många delar man måste tänka på när det kommer till att använda en tältduk som beklädnad av ett ridhus. Som tur är vi en fullservicepartner och erbjuder allt från grundläggande analyser och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support. Ridhusets pris varierar beroende på flera aspekter såsom storlek, snözon, isoleringstyp, belysning och många andra aspekter. Ta hjälp av oss och få den absolut bästa lösningen för dina behov.     Ridhall tält

Vanliga frågor om ridhallar

Låter det mycket av tältduken?

Jämför du med ett plåttak så låter det betydligt mindre när det regnar. För att minimera risken för att duken slår vid blåst rekommenderas extra snörning av tältduken. Be våra säljare om detta så löser vi det åt er.

I hur många år står ett ridhustält?

Du kan räkna med att nyttja en tälthall till ridhus i flera decennier. Livslängden på stålstommarna uppgår till flera decennier och tältdukens tekniska livslängd är ca: 25-30 år.

Kräver era lösningar bygglov?

Inom detaljplanerade områden behövs det alltid bygglov. Önskar du hjälp med bygglovsansökan för ert ridhustält? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Tar det lång tid att få ridhuset levererat och monterat?

Om du jämför med en konventionell byggnad så har vi betydligt kortare leveranstider och snabbare leveranser. Kontakta våra säljare för att veta leveranstiden för er ridhall.

Vad är priset på ett ridhustält?

Ett ridhustält är betydligt mer prisvärt än en konventionell byggnad. Däremot är det svårt att sätta ett fast pris från start då det finns flera faktorer som påverkar ridhusets slutpris. Hallens storlek, snözonsdimensionering, utrustning är faktorer som påverkar ridhallens pris. Kontakta oss för offert redan idag.

Är det säkert att rida i era ridhustält?

Självklart! Våra hallar är certifierade i enlighet med EN-1090-1. Detta avser lastbärande komponenter.Vi utfärdar alltid en prestandadeklaration och CE-märker. Producenter av lastbärande komponenter, bärverksdelar, som har dimensionerats med Eurokoder behöver certifiera sig mot EN 1090-1.

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds