Nytt ridcenter i Norrfjärden - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Nytt ridcenter i Norrfjärden

”Har man haft frågor före, under och efter leveransen så har ni varit snabba på att svara. Lite inställningen att ingenting är omöjligt och ni försöker alltid lösa saker på ett bra sätt.” Peter Isaksson, grundare Harrbäckens Ridcenter

”Montörerna har varit väldigt duktiga, trevliga och vi har fått bra bemötande.

Vi är jättenöjda på alla sätt.”

I början av året öppnade Harrbäckens Ridcenter i Norrfjärden utanför Piteå. Beställaren var Isakssons Åkeri och de valde Hallbyggarna Jonsereds som leverantör av den 25×75 meter (BxL) stora ridhallen.

”Det finns flera ridhus i Piteå som oftast är uppbokade och det är svårt att få tid. Så vi såg att det fanns ett behov och ville göra något för hästsporten” säger Peter Isaksson, grundare av ridcentret.

En tälthall var en passande lösning då markförutsättningarna på byggplatsen var utmanande. Om marken ändrar läge är inte tälthallen lika känslig som byggnader av exempelvis betong, trä eller plåt. Det glatta taket gör även att snön inte ligger kvar. Tälthallen är dessutom enkel att flytta vid behov.

Gällande hur samarbetet med Hallbyggarna Jonsereds har fungerat svarar Peter ”Har man haft frågor före, under och efter leveransen så har ni varit snabba på att svara. Lite inställningen att ingenting är omöjligt och ni försöker alltid lösa saker på ett bra sätt. Montörerna har varit väldigt duktiga, trevliga och vi har fått bra bemötande. Vi är jättenöjda på alla sätt”.

Harrbäckens Ridcenter håller öppet dygnet runt och är öppet för alla. Alltsedan invigningen har de fått mycket positiv feedback från besökarna. Det är stort och ljust. ”Man blir lika glad varje gång man går in i hallen” avslutar Peter Isaksson.

Läs mer om våra ridhustält

Fler referenser