Tälthall för ridhus

En tälthall som ridhus är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna rida hela året om, under väldigt bra inomhusförhållanden.

Välj tälthall för ditt ridhus med omsorg!

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är marknadens ledande leverantör av tälthallar för alla behov, och vi har precis rätt tälthall för ditt ridhus.

Vi förstår att det är många delar man måste tänka på när det kommer till att använda en tälthall för ridhus. Som tur är siktar vi på att vara en fullservice partner och erbjuder allt från grundläggande analyser och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support. Ta hjälp av oss och få den absolut bästa lösningen för dina behov.

Inte nog med att vi har marknadens bästa tälthall för ridhus, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!