Bing: Your SEO optimized title page contents

Ridhus

En ridhall är ett perfekt alternativ för dig som vill kunna rida hela året om, under väldigt bra inomhusförhållanden.

Välj hall för ditt ridhus med omsorg!

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är marknadens ledande leverantör av tälthallar för alla behov. Vi har precis rätt hall för ditt ridhus och till rätt pris.

Vi har lång erfarenhet av denna typ av projekt och hjälper er att hitta en optimal lösning som går hand i hand med era önskemål. Priset är en av de största fördelarna med att införskaffa sig ett ridhustält jämfört med en konventionell hallbyggnad. En annan stor fördel är att ridhallen är flexibel och går att flytta, expandera eller till och med krympa vid behov.

Det finns även en mängd olika tillval att addera till ridhallen. Alltifrån olika typer av belysning, portar, avfuktning, bullerskydd, isolering till färg på tältduk. Det går även att profilera ert ridhus med en logotyp om så önskas. Något vi varmt rekommenderar är en sluttande vall längs väggen invändigt i ridhuset, se bilder nedan.

Pris för ridhus

Vi förstår att det är många delar man måste tänka på när det kommer till att använda en tältduk som beklädnad av ett ridhus. Som tur är vi en fullservice partner och erbjuder allt från grundläggande analyser och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support. Ridhusets pris varierar beroende på flera aspekter såsom storlek, snözon, isoleringstyp, belysning och många andra aspekter. Ta hjälp av oss och få den absolut bästa lösningen för dina behov.

Inte nog med att vi har marknadens bästa tälthallar för ridhus, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som ridhallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi har över 50 års erfarenhet i branschen och har projekterat många ridhustält genom åren. Här nedan kan du läsa om tidigare ridhusprojekt.

Läs mer mer om några av våra tidigare ridhallsprojekt:

Referens: Ridhall med vita knutar

Referens: Harrbäckens Ridcenter

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!