Bing: Your SEO optimized title page contents

Tälthallar av
högsta kvalitet

Oavsett om du behöver lokaler temporärt eller under en längre period så har vi en lösning för dig. Våra tälthallar är konstruerade, designade och dimensionerade i Sverige för det varierande nordiska klimatet.

Vi står för kvalitativa tälthallar till rätt pris

Som Nordens ledande leverantör av tälthallar och lagertält erbjuder vi ett brett utbud av moderna och flexibla produkter. Vår marknadsledande position har sin grund i vårt internationella koncept för logistik och upphandling. Vi levererar tälthallar som bygger på att vi sätter kundens framgång i fokus och vi står för kvalitetsprodukter och ansenlig yrkesskicklighet. Detta går idag hand i hand med optimerade lösningar som garanterar förstklassig prestanda i valet av material och i pris.

Hallbyggarna Jonsereds står för hög yrkesskicklighet

Våra tälthallar finns i många olika standardstorlekar, från 10- till 40 meters bredd. Höjden anpassas efter ert behov och längden sätter vi inga begränsningar för, ni bestämmer hur lång er tälthall behöver vara.

Standardstorlekar på våra tälthallar:

10 meters bredd – perfekt för mindre lagerverksamhet

12-15 meters bredd – utmärkt för dig som behöver extra takhöjd

20 meters bredd – kanske den mest användbara spännvidden

25 meters bredd – en större tälthall för många ändamål

30-40 meters bredd – vår största standardiserade hallmodell är extremt flexibel

Hallbyggarna Jonsereds stålstommar är dimensionerade för att uppfylla kraven i Eurocode som är uppsatta för att klara av det hårda nordiska klimatet gällande vind- och snölaster, terrängtyper och säkerhetsklasser. Vi är även certifierade för SS-EN 1090 och levererar CE-märkta stålstommar. Vid leverans av en tälthall från oss utföres alltid en prestandadeklaration och en CE-märkning som en självklar del i projektprocessen.

Ett brett utbud av tillbehör till er tälthall

Med över 50 års erfarenhet i branschen och fler än 17 000 levererade tälthallar vet vi vad som krävs av våra produkter. Det innebär att ni som kunder kan anpassa tälthallen utefter ert specifika behov för er verksamhet. Vi erbjuder en mängd olika typer av tillval till er tälthall och anpassar tälthallen efter ert önskemål. Några exempel på tillval som vi erbjuder är uppvärmning, avfuktning och belysning. Vill ni profilera tälthallen med er företagslogotyp eller har önskemål om en specifik färg så löser vi detta åt er. Vill du veta mer om våra tillval?

Vi arbetar heltäckande med våra projekt

Detta innebär att vi erbjuder mycket mer än enbart våra produkter. När ni köper eller hyr tälthall av oss får ni alltid tillgång till olika tjänster och mervärden som vi tagit fram för att underlätta projektprocessen för er. Dessa innefattar behovsanalys, projektledning och teknisk support av olika slag, olika varianter av funktionsavtal och underhåll samt fördelaktiga finansieringsmöjligheter. Våra suveräna säljare hjälper er att hitta en optimal lösning. Om ni så önskar kan vi hjälpa er med bygglovsansökan. Som kund har ni möjlighet att köpa, hyra eller teckna ett leasingavtal för er tälthall.

Är du intresserad av en begagnad tälthall?
Se vilka modeller vi för tillfället har inne på lager. Prisvärt och miljösmart.

Användningsområden för en tälthall:

Lagerhall

Maskinhall

Industrihall

Sporthall

Produktionshall

och mycket mer. Läs mer under Användningsområden.

Nordens största leverantör av tälthallar

Hallbyggarna Jonsereds sätter alltid dig som kund i första rummet och vi är måna att ta hand om dig från start till mål. Vi har under 50 års tid genomfört fler än 17 000 projekt vilket ligger som grund för den kvalitet våra kunder vant sig vid att kräva från oss. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Tälthall, bredd: 10 meter:
En aktuell klassiker

Denna tälthall är en riktig trotjänare och fortfarande lika populär. Den är prisvärd, möjlig att hyra och används idag inom alla olika områden

Läs mer

Tälthall 12 – 15 meter:
Stabilt och kostnadseffektivt

Hallens höjd skapar ett behagligt utrymme för butiksverksamheter. Den passar även utmärkt som lagerhall, mindre hangar, tillverknings-

Läs mer

Tälthall 20 meter:
Pålitligheten definerad

Hallen passar utmärkt att docka ihop med redan befintliga byggnader. Med isolering fungerar hallen som t.ex.

Läs mer

Tälthall 25 meter:
Utökar arbetsytan

Hallen är perfekt för olika logistiklösningar där vi till exempel kan bygga in pålastning och avlossning direkt i anslutning till hallen,

Läs mer

Tälthall, bredd 30 – 40 meter

Användningsområdet är oändligt, från stort kall lager via bulkhall till fullt utrustade idrottshallar. Självklart pelarfri och självbärande. 

Läs mer

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!