... }, false);

Tälthallar av
hög kvalitet

Oavsett om du behöver lokaler temporärt eller under en längre period så har vi en lösning för dig. Våra tälthallar är konstruerade, designade och dimensionerade i Sverige för det varierande nordiska klimatet. Här nedan kan du läsa mer om vårt standardsortiment.

Hösterbjudande på en av våra bästsäljare. Vill du veta mer? Klicka här!

Tälthall 10 meter:
En aktuell klassiker

Hallen är en riktig trotjänare och fortfarande lika populär. Den är prisvärd, möjlig att hyra och används idag inom alla olika områden

Läs mer

Tälthall 12 – 15 meter:
Stabilt och kostnadseffektivt

Hallens höjd skapar ett behagligt utrymme för butiksverksamheter. Den passar även utmärkt som lagerhall, mindre hangar, tillverknings-

Läs mer

Tälthall 20 meter:
Pålitligheten definerad

Hallen passar utmärkt att docka ihop med redan befintliga byggnader. Med isolering fungerar hallen som t.ex.

Läs mer

Tälthall 25 meter:
Utökar arbetsytan

Hallen är perfekt för olika logistiklösningar där vi till exempel kan bygga in pålastning och avlossning direkt i anslutning till hallen,

Läs mer

Tälthall 30 – 40 meter:
Oändliga möjligheter

Användningsområdet är oändligt, från stort kall lager via bulkhall till fullt utrustade idrottshallar. Självklart pelarfri och självbärande. 

Läs mer

produkt

Läs mer

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!