Ridhall med vita knutar från Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Ridhall med vita knutar

"Man fick mer hall för pengarna och ni kändes mest seriösa på marknaden" säger den nyblivne ägaren till ridhallen som tog in offerter från fyra olika leverantörer.

Andreas var intresserad av att införskaffa sig en ridhall efter att ridhuset de tidigare red i stängdes ner. Lösningen blev en prisvärd tälthall från Hallbyggarna Jonsereds som mäter 20x40x4 meter (BxLxH). Utrustad med vitt tak för bra ljusinsläpp och bra belysning invändigt.

Han tog in offerter från fyra olika leverantörer och granskade dessa. Valet föll på Hallbyggarna Jonsereds på grund av att kunden upplevde att vi kändes mest seriösa på marknaden och att hallarna låg bra i pris. Andreas säger i intervjun att han upplevde att det var tydligt vad som ingick och inte, något som han inte upplevde var lika tydligt hos konkurrenterna.

 

Läs mer om projektet i intervjun med den nyblivna ridhallsägaren

Vill du berätta bakgrunden om projektet?

Tidigare red vi hos våra grannar som hade ett ridhus. Tyvärr stängdes det ner och vi behövde hitta en ny lösning för att ha någonstans att rida.

Varför valde du en tälthall som lösning?

Det var ekonomin som styrde valet. Det var mer prisvärt att införskaffa en hall från er före att bygga en av plåt eller liknande. Man fick mer hall för pengarna.

Vad avgjorde valet av oss som leverantör?

En kombination. Efter att ha googlat och kollat igenom marknaden så föll valet på er. Ni har ett starkt företagsnamn, vilket kändes tryggt. Ni offererade en helhetsförpackning med hall och montering. Det kändes väldigt bra att få en tydlig prisuppgift långt innan hallen var monterad. Jag tog emot offerter från fyra olika leverantörer och utvärderade dessa. Det var tydligt vad som ingick och inte ingick hos er, något som inte var lika tydligt hos era konkurrenter. Ni låg även väldigt bra i pris och ni kändes mest seriösa på marknaden.

Är du nöjd med leveransen?

Ja, det är jag!

Hur har kommunikationen fungerat med oss?

Bara bra.

Något ni vill lägga till?

Det gick förvånansvärt snabbt att få hallen levererad och monterad.

Kan ni tänka er att anlita oss igen?

Absolut!

 

Rött ridtält med vita knutar

 

Läs mer om våra ridhallar och ridtält!

 

Fler referenser