Avfuktning och ventilation för tälthallar - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Avfuktning och ventilation

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Avfuktning och ventilation för hallar

För att skapa ett klimat som dina produkter mår bra av bör man i de flesta fall installera en avfuktare och även ventilation i tälthallen. Vi hjälper dig självklart att hitta de bästa lösningarna för din lagerhållning.

Avfuktning

Genom att installera avfuktare tar du kontroll över luften och skapar en torr miljö i din tälthall  Den relativa luftfuktigheten (RH %) kan anpassas för din produkt genom att bygga en tät hallmiljö och dimensionera avfuktare för regionen där hallen ska byggas. En avfuktad hall förhindrar bl.a. att järn och plåt rostar, pappersemballage mjuknar och sjunker ihop, elektronik och elkomponenter oxiderar, textilier, trä, läder och spannmål möglar samt att pappers- och trävaror drar åt sig fukt. En vanlig missuppfattning är att det går att värma bort fukten i en hall men det är inte en fullvärdig lösning. Det absolut säkraste sättet är att installera en avfuktare.  

Ventilation

De flesta byggnader drar fördel av att installera någon form av ventilation för att möjliggöra utbyte av luft. Vi erbjuder olika typer av lösningar men gemensamt för dessa är att metoden styrs av hallens funktion. I vissa fall utrustas hallen med nätvävsfält/ventiler för att få in frisk luft via självdragsprincipen. I andra fall med fläktar eller projektanpassade ventilationsaggregat som är dimensionerade efter det specifika behovet. Detta används ex. vis för idrottshallar, samlingslokaler och varmlager där god inomhusluft önskas.
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds