Portar till tälthallar och lagertält - Från Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Portar

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Portar optimerade efter er verksamhet

Ett viktigt tillbehör är porten. Beroende på hallens användningsområde kan utrymmeskrav, storlek, motordrift, fjärrstyrning eller annat vara avgörande faktorer för att erhålla full effektivitet i er användning. Vi erbjuder alla typer av portlösningar, från den enklaste skjutporten till fullt utrustade hangarportar, med eller utan infällda gångdörrar och fönster och ett stort antal kulörer. Vi har varit med och utformat mängder med olika lösningar så du är alltid välkommen att kontakta oss för rådgivning.
 

Takskjutport

Takskjutporten är perfekt för lagerhallar som används för logistik där trafiken med ex. vis truck eller andra fordon är intensiv. Eftersom porten kan monteras med en motorlösning blir den snabb och du kan dessutom öppna porten via olika fjärrlösningar för att få ett effektivt flöde. Porten kan även utrustas med olika fönsterlösningar.  

Vikport

När du är rädd om innehållet i din tälthall är vikporten en bra lösning. Den fungerar utmärkt som skydd för inbrott med låsfunktion samtidigt som den skyddar ditt material från yttre väderfaktorer. Om du använder dig av en avfuktare i hallen eller behöver behålla en viss temperatur så upprätthålls det med tätheten i porten. Precis som med takskjutporten kan den utrustas med fönsterlösningar. Det går även att utrusta porten med en elmotordriven lösning.  

Skjutport

Detta är den vanligaste portlösningen vi använder. Det är en enkel och funktionell port som kan liknas vid ett mer avancerat draperi. Skjutporten fungerar utmärkt till de flesta tälthallar när du vill ha snabb åtkomst till innehållet och samtidigt stoppa den värsta smutsen t.ex. damm, grus eller löv från att komma in.
 

Öppen gavel

Ibland kan det vara så enkelt att du inte behöver någon port till din tälthall. Vi erbjuder självklart ett sådant alternativ också. Oavsett om du behöver en öppen gavel på kortsidan eller långsidan av tälthallen. Valmöjligheterna är många och vi designar hallen efter ditt användningsområde.
Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds