Valutecs hall tog endast två veckor att montera - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Valutecs hall tog endast två veckor att montera

För att effektivisera sin mellanlagring av projektmaterial valde Valutec att införskaffa sig en lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds

Valutec AB är ett företag i Skellefteå som säljer lösningar för virkestorkning. De var i behov av en hall för mellanlagring av projektmaterial inför kommande leveranser.  Eftersom företaget ligger på nordliga breddgrader innebar vintrarna stora mängder snö som täckte deras material innan leverans till sina kunder. Valet föll på en snabb och prisvärd lösning i form av en tälthall från Hallbyggarna Jonsereds. Den nya hallen mäter 30x15x5 meter (BxLxH).

” Allt har gått bra med projektet och hallen tog endast två arbetsveckor att montera.”

Andreas Lövgren, produktionschef på Valutec AB säger följande om projektet.

Vi valde Hallbyggarna Jonsereds som leverantör för att de gav bäst respons och kunde alltid svara på de frågor som uppkom. Vi tog in offerter från olika leverantörer då produkterna är väldigt lika och upplevde Hallbyggarna som den mest seriösa leverantören. Allt har gått bra med projektet och hallen tog endast två arbetsveckor att montera. Vi känner oss nöjda och kan rekommendera Hallbyggarna Jonsereds som leverantör.

 

Vi tackar Valutec för förtroendet.

Specifikationer

Kund: Valutec AB
Storlek: 450 m²
Längd: 30 meter
Bredd: 15 meter
Sidohöjd: 5 meter
Ort: Skellefteå
Användningsområde: Lager

Specifikationer

Kund: Valutec AB
Storlek: 450 m²
Längd: 30 meter
Bredd: 15 meter
Sidohöjd: 5 meter
Ort: Skellefteå
Användningsområde: Lager

Fler referenser