IV Produkt utvidgar kapaciteten med lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

IV Produkt utvidgar kapaciteten med lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds

IV Produkt, ett svenskt företag specialiserat på energieffektiva luftbehandlingsaggregat, har nyligen genomgått en betydande expansion av sitt lagerutrymme med hjälp av en skräddarsydd tälthall från Hallbyggarna Jonsereds.

Som ett växande företag med ökad efterfrågan upplevde IV Produkt ett trängande behov av utökade lagringsfaciliteter.

”Under pandemin var vi i behov av att bygga större säkerhetslager av våra komponenter för att undvika att stå utan produkter att leverera till våra kunder”, förklarar David Sannéus, produktionsteknisk chef hos IV Produkt. Detta krav resulterade i att IV Produkt förvärvade en intilliggande fastighet och började utforska alternativ för extra lagringsutrymme.

Lösningen: En kostnadseffektiv och flexibel lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds

Efter att ha övervägt både traditionella byggnader och tälthallar, valde IV Produkt en tälthall främst på grund av dess kostnadseffektivitet och flexibilitet. En unik aspekt av denna tälthallskonstruktion är ett invikande hörn som möjliggör genomfart för lastbilar.

IV Produkt vände sig till Hallbyggarna Jonsereds efter att ha jämfört flera leverantörer.

”Hallbyggarna Jonsereds kunde inte bara möta våra specifika krav på konstruktionen, inklusive en effektiv slusslösning, utan de var även bättre i pris och erbjöd bra leveransmöjligheter,” säger David Sannéus. ”Ert tillvägagångssätt och förmåga att förstå kundens behov skapade ett starkt förtroende i samarbetet.”

Effektiv integration och positiva resultat

Den nya tälthallen har nu framgångsrikt integrerats i IV Produkts verksamhet.

”Vi fann en kostnadseffektiv och flexibel lösning som uppfyller vårt lagerbehov på ett effektivt sätt för vår framtida tillväxt.”

Med den nya hallen har IV Produkt börjat avveckla tidigare externa lagertjänster och förbättrat kontrollen och tillgängligheten av sitt material. Detta har resulterat i en mer effektiv lagerhantering och stärkt företagets kapacitet för fortsatt tillväxt.

När David Sannéus beskriver sin upplevelse med Hallbyggarna Jonsereds i tre ord, framhäver IV Produkt ” pålitliga, flexibla och lösningsorienterade.” Med en stark rekommendation avslutar han:

”Ja, vi kan rekommendera en tälthall från Hallbyggarna Jonsereds till andra spekulanter.”

Kontakta oss för mer information om våra hallar och hur vi kan optimera ert företags lagringsbehov och produktivitet.

 

Tälthall med specialkonstrurerat hörn för effektiv genomfart för lastbilar.

Inne i IV Produkts industrihall/lager.Två tälthallar med vita tak och grå dukar där den bortre och större hallen har ett specialkonstrurerat hörn för genomfart för lastbilar

Specifikationer

Kund: IV Produkt AB
Storlek: 3200 m²
Bredd: 40 meter
Längd: 80 meter
Sidohöjd: 7 meter
Ort: Växjö
Specialanpassningar: Inbyggt hörn för genomfart för lastbilar.
Användningsområde: Lager

Specifikationer

Kund: IV Produkt AB
Storlek: 3200 m²
Bredd: 40 meter
Längd: 80 meter
Sidohöjd: 7 meter
Ort: Växjö
Specialanpassningar: Inbyggt hörn för genomfart för lastbilar.
Användningsområde: Lager

Fler referenser