Miljöeffektiv hall till NKT i Falun - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Miljöeffektiv hall till NKT i Falun

NKT i Falun fick föreläggande om att lagerföra sitt råmaterial, som de använder till tillverkning av kablar, i skyddad miljö. Valet föll på ännu en tälthall från Hallbyggarna Jonsereds.

NKT i Falun fick föreläggande om att lagerföra sitt råmaterial, som de använder till tillverkning av kablar, i skyddad miljö. Valet föll på ännu en tälthall från Hallbyggarna Jonsereds. Den nya hallen ger totalt 3 840m² och mäter 30x128x5 (Bredd x Längd x Sidohöjd).

Hallen är utrustad med en miljö- och energieffektiv värmelösning i form av värmeridåer vid portarna och fem luftvärmepumpar med modul som effektivt trycker ner värmen och ger god cirkulation.

”Ni gjorde ett fantastiskt jobb för att hålla tidsplanen”

”Vi är jättenöjda med projektet! Leveransen var tidsstyrd för att synka med inventeringen på anläggningen. Det var under semesterperioden, när produktionen står stilla, som leveransen skulle ske och om vi bommat det fönstret hade leverans istället behövt ske under jul och nyår. Ni gjorde ett fantastiskt jobb för att hålla tidsplanen. Trots att Ukrainakriget bröt ut, vilket påverkade leveranser, så lyckades personalen på Hallbyggarna Jonsereds att få hem materialet i tid. Sedan flöt byggnationen på väldigt bra och de som monterade var mycket professionella”, berättar Linda Mandelqvist, Manager Warehouse and Transportation.

Varför valde ni Hallbyggarna Jonsereds som leverantör?

”Vi tittade på olika leverantörer och jämförde offerter men landade beslutet i att ni erbjöd bäst lösning. Sen vet vi sedan tidigare att ni är lätta att samarbeta med, vilket såklart är en viktig faktor i valet av leverantör”, säger Johan Eriksson, projektkoordinator på NKT.

”Ni erbjöd bäst lösning och eftersom vi har två hallar av samma storlek sedan tidigare vet vi att det är tryggt att samarbeta med er”, tillägger Linda.

Kan ni rekommendera en tälthall från oss?

”Absolut”, svarar båda två.

 

Vi tackar NKT för förtroendet att få leverera ännu en tälthall till anläggningen i Falun.

Specifikationer

Kund: NKT
Storlek: 3840 m²
Längd: 128 meter
Bredd: 30 meter
Sidohöjd: 5 meter
Ort: Falun
Användningsområde: Lager

Specifikationer

Kund: NKT
Storlek: 3840 m²
Längd: 128 meter
Bredd: 30 meter
Sidohöjd: 5 meter
Ort: Falun
Användningsområde: Lager

Fler referenser