Bing: Your SEO optimized title page contents

Lagerhall till rätt pris

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har ett stort utbud av lagerhallar i vårt sortiment. Som Skandinaviens största leverantör av tältlösningar är vi konkurrenskraftiga och erbjuder alltid våra kunder den bästa lösningen.

Lagerhall med optimerade lösningar till rätt pris

Vårt arbete bygger på yrkesskicklighet och kvalitetsprodukter. I dag går detta hand i hand med optimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan i allt från val av material till pris. Oavsett vilken lösning du är ute efter för din lagerhall, om du vill hyra, leasa eller köpa, så är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa och mest prisvärda lagerhallen för dina behov.

Optimal lagerhall till rätt pris

Vi tar fram våra lagerhallar tillsammans med våra kunder, allt för att du ska få en hall som uppfyller dina krav och önskemål. Självklart är alla våra lagerhallar och tält anpassade för det nordiska klimatet.

Att välja Hallbyggarna Jonsereds när du ska köpa lagerhall betyder att du väljer en professionell helhetspartner med bred kunskap. Vi erbjuder mer än bara våra produkter och har tagit fram en rad mervärdestjänster som ska underlätta ditt beslut. Dessa inkluderar så väl förhandsanalyser, projektledning och teknisk support som funktionsavtal och fördelaktig finansiering. Vårt mål är att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt – från start till mål!

Sedan starten i mitten av 1900-talet har kundfokus tillsammans med miljö, säkerhet och kvalitet legat oss varmt om hjärtat. Dessa värden är än idag de som värderas högst. Vi ska alltid hålla en god service och erbjuda bra lagerhallar efter dina önskemål. Med mer än 17000 genomförda projekt är vår erfarenhet en viktig garant för att ni ska bli nöjda.

Montering och funktionskontroller

För att säkerställa att monteringen av din lagerhall blir korrekt genomförd rekommenderar vi att våra montörer sätter upp hallen åt dig. De har alla mångårig erfarenhet och är specialiserade på just våra hallar. Vi erbjuder även funktionskontroller för att hallen ska få bästa förutsättningen för att hålla längre. Detta innebär att vi gör både funktions och säkerhetsåtgärder på din lagerhall för att hålla den fin så länge som möjligt.

Den tekniska undersökningen omfattar bland annat funktionsbeskrivningar, kontroll av dukens sträckning och konstruktionens förankring samt mindre reparationer.

Stort utbud av tillbehör

Som Sveriges ledande leverantör av tält- och lagerhallar hjälper vi gärna till att ta fram lösningar kring just era behov. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.
Exempel på dessa inkluderar:

 • Uppvärmning av lagerhall
 • Avfuktare
 • Isolering av tält- och lagerhallar
 • Nödutgångar
 • Design & färgmöjligheter
 • Belysning
 • Innertak
 • Snörasskydd
 • Logotype

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa en lagerhall till rätt pris. Ta kontakta med en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet och kommer gärna till er för en konsultation.

Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds – ett företag som sätter din framgång i fokus!

Referens: Dubbla lagerhallar på Yilports containerterminal i Gävle. 
Referens: En fjärde lagerhall till Sandviken.
Referens: Norrköpings nya landmärke – Almroths Express & Åkeri. 

Pris för en lagerhall?

Lagerhallens pris varierar beroende på faktorer som storlek, snözon, belysning, isolering och övriga tillval. Kontakta oss för mer information kring priset för en lagerhall.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Lagerhall pris - Fin blå lagerhall till bra pris från Hallbyggarna Jonsereds

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!