Lagerhallar

Vi på Hallbyggarna Jonsereds har ett stort utbud av lagerhallar i vårt sortiment. Som Skandinaviens största leverantör av tältlösningar för både industri och byggsektorn är vi konkurrenskraftiga och erbjuder alltid våra kunder den bästa lösningen.

Montering och funktionskontroller

För att vara säker på att monteringen av din lagerhall blir korrekt genomförd rekommenderar vi att våra montörer sätter upp hallen åt dig. De har alla mångårig erfarenhet och är specialiserade på just våra hallar. Vi erbjuder även så kallade funktionskontroller för att hallen ska få bästa förutsättningen för att hålla längre. Detta innebär att vi gör både funktions och säkerhetsåtgärder på din lagerhall för att hålla den fin så länge som möjligt.

Den tekniska undersökningen omfattar bland annat funktionsbeskrivningar, kontroll av dukens sträckning och konstruktionens förankring samt mindre reparationer.

Låt oss ta hand om hela processen när du köper lagerhall av oss

Vi tar fram våra lagerhallar tillsammans med våra kunder, allt för att du ska få en hall enligt dina krav och önskemål. Självklart är alla våra lagerhallar och tält anpassade till det kalla och blåsiga nordiska klimatet.

Att välja Hallbyggarna Jonsereds när du ska köpa lagerhallar betyder att du väljer en professionell helhetspartner med bred kunskap. Vi erbjuder mer än bara våra produkter och har tagit fram en rad mervärdestjänster som ska underlätta ditt beslut. Dessa inkluderar så väl förhandsanalyser, projektledning och teknisk support som funktionsavtal och fördelaktig finansiering. Vårt mål är att ge dig en så kostnadseffektiv lösning som möjligt – från start till mål!

Sedan starten i mitten av 1900-talet har kundfokus tillsammans med miljö, säkerhet och kvalitet legat oss varmt om hjärtat. Dessa värden är än idag de som värderas högst. Vi ska alltid hålla en god service och erbjuda bra lagerhallar efter dina önskemål.

Lagerhallar med datoroptimerade lösningar

Vårt arbete bygger på yrkesskicklighet och kvalitetsprodukter. I dag går detta hand i hand med datoroptimerade lösningar för att garantera den bästa prestandan samt val av material och pris. Oavsett vilket lösning du är ute efter för din lagerhall – hyra, leasa eller köpa – är vår personal alltid beredda på att ta fram den bästa lagerhall för dina behov.

Stort utbud av tillbehör

Som Nordens ledande leverantör av tält- och lagerhallar hjälper vi gärna till att ta fram lösningar kring just era hallbehov. Detta inkluderar bland annat tillbehör och specialanpassade produkter.
Exempel på dessa inkluderar:

  • Uppvärmning av lagerhall
  • Avfuktare
  • Isolering av tält- och lagerhallar
  • Nödutgångar
  • Design & färgmöjligheter
  • Belysning
  • Innertak
  • Snörasskydd
  • Logotype

För att ta reda på mer om våra tillbehör eller hur man kommer igång med processen att införskaffa en lagerhall, ta kontakta med en av våra hjälpsamma säljare. Vi har medarbetare i hela landet och kommer gärna till er för en konsultation.

Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds – ett företag som sätter din framgång i fokus!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!