Bing: Your SEO optimized title page contents

Industrihall

Företag inom industrisektorn behöver snabbt kunna anpassa sig efter förändrade förutsättningar och har därför stor nytta av mångsidigheten i våra produkter.

Industrihall – en smart lösning för er verksamhet

Behovet av flexibla industrihallar för tillfälliga och permanenta behov är ständigt växande inom industrin. En stor del av våra projekt sker i nära samarbeten med kunder inom industriverksamhet. Vi lägger stor vikt i att identifiera en så effektiv lösning som möjligt för kundens verksamhetsområde.

En industrihall från Hallbyggarna Jonsereds erbjuder en oöverträffad skalbarhet och kan anpassas över tid om förutsättningarna eller behovet förändras. Att enkelt kunna förlänga, förändra eller demontera våra hallar gör industrihallen attraktiv att äga eller hyra. Hallarna kan anpassas till många olika användningsområden beroende på det aktuella behovet. En industrihall från Hallbyggarna Jonsereds garanterar en effektiv logistik till ett oslagbart pris jämfört med traditionellt byggande.

Vi konstruerar, producerar och monterar industrihallen åt dig och vi erbjuder också hjälp med att samordna arbetsmiljöansvar och myndighetskontakter om så önskas som en del av vårt uppdrag. Många gånger är det möjligt att montera en industrihall från Hallbyggarna Jonsereds utan en krävande markentreprenad. Detta innebär stora kostnadsbesparingar jämfört med uppförande av en traditionell industribyggnad. Den vita takduken ger ett mycket gott ljusinsläpp och exkluderar många gånger behovet av belysning under dagtid.

Vi kan även hjälpa er att hitta passande finansieringslösningar som hyra, leasing eller köp. Oavsett om ert behov är tillfälligt eller på längre sikt hittar vi förslag som passar er.

Fördelar med att hyra en industrihall är bland annat flexibiliteten att smidigt kunna avveckla och återlämna hallen om behovet förändras utan att er balansräkning har belastats av en investering.

Ett leasingavtal har många liknande fördelar som att hyra, men med vissa skillnader. Till exempel är flexibiliteten begränsad och leasingtagaren förvärvar hallen efter avtalstidens slut till ett förutbestämt restvärde.

Behöver ni hjälp med att forma en industrihall för ert företags behov? Vi kan bland annat erbjuda uppvärmda ytor, avfuktat lager, portlösningar eller annat som möjliggör en effektiv industriverksamhet.

Vi delar gärna med oss av vår 50-åriga erfarenhet från fler än 17 000 genomförda projekt. Kontakta oss redan idag.

Industrihallen inifrånHyllor i industrihall

Bolidens industrihallIndustrihallens interiör

Referens: Sandahlsbolagens omlastningshall med 18 lastportar

En grå hall med nio synliga lastportar (9 till på baksidan) på Sandahlsbolagens anläggning i Värnamo. Hallen fungerar som omlastningscentral / omlastningshall.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!