Industrihall

Vi på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder dig tältlösningar som exempelvis en industrihall, bygghall, förvaringshall, sporthall samt produktionshall. Då vi alltid är måna om att dina krav uppfylls börjar vi alla våra samarbeten med ett inledande möte där vi kartlägger vad som är viktigt för ert företag.

CE-märkta hallproduktioner

Vi gör alltid en så kallad förstudie för att se dina behov. Tillsammans med dig som kund går vi igenom storlek, funktion och övriga förutsättningar för att passa er verksamhet. Den grundläggande analysen är kostnadsfri.

Vi sätter alltid kunden i första rummet och detta görs möjligt efter våra tre byggstenar, kvalitet, miljö samt säkerhet. Alla våra tält är givetvis säkerhetsklassade och från och med 2014 erbjuder vi även CE-mäkta hallproduktioner. Detta innebär att tillverkaren eller importören av produkten uppfyller vissa grundläggande krav gällande hälsa, miljö, säkerhet och andra väsentliga egenskaper, samt att man även måste följa en föreskriven kontrollprocedur.

Om du beställer en industrihall från oss kan vi garantera dig ett konkurrenskraftigt pris med en god kvalitet och säkerhet. Vi har ett modernt och flexibelt utbud av olika industrihallar i olika storlekar, med olika sorters funktioner.

Varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!