Hamnmagasinet i Gävle - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Hamnmagasinet i Gävle

Hamnmagasinet i Gävle expanderar sin lagerverksamhet i Gävle Hamn med en hall från Hallbyggarna Jonsereds.

Haegerstrands och Sören Thyr är delägare i Hamnmagasin i Gävle AB med syfte att erbjuda logistikytor i Gävle Hamn. Ett vanligt upplägg för shippingföretaget Haegerstrands kan innehålla alltifrån frakt, i form av sjöfrakt, tåg eller biltransport till lagring, godshantering och tullärenden. Efterfrågan är stor och denna hall möjliggör mer flexibla lagerutrymmen i Gävle Hamn.

 

Det fanns flera skäl till att vi valde en tälthall. Det är en flexibel lösning med möjlighet till förändringar framåt i tiden vid behov. Sedan är det en kostnadsfråga. Investeringen behöver också matcha vad marknaden är beredd att betala för lagerytor. Det ska också matcha godsslag som antingen importeras eller exporteras via Gävle Hamn. Säger Veronica Wallin, VD i AB P.J Haegerstrands och projektbeställare av logistikytor.

 

Snabb leverans och stort engagemang

Anledningen till att vi valde er som leverantör var att vårt intryck var att ni erbjöd bra kvalitet samt att ni gav bra service och stort engagemang från start. Tidsaspekten var också en faktor. Vi projekterade och beställde magasinet sommaren 2021, det levererades på hösten och slutbesiktning skedde före årsskiftet, säger Veronica.

Kommunikationen med er har fungerat bra under hela processen. Bra dialog och diskussioner kring alternativa lösningar. Hallbyggarna har varit lösningsorienterad och engagerade. Vi är nöjda med leveransen.

 

På frågan om Haegerstrands skulle kunna anlita Hallbyggarna Jonsereds igen svarar Veronica, Ja, det kan vi tänka oss.

 

 

Vi tackar P.J. Haegerstrand för förtroendet!

 

Montage av hallen i Gävle Hamn. Hamnmagasinet i Gävle AB
Hallen tog endast några veckor att montera.

Mer lagerutrymme i Hamnmagasinet i Gävle Hamn Hamnmagasinet i Gävles nya hall

Specifikationer

Kund: Hamnmagasin i Gävle AB
Storlek: 2560m²
Längd: 64 m
Bredd: 40 m
Sidohöjd: 6,5 m
Ort: Gävle
Användningsområde: Lager

Specifikationer

Kund: Hamnmagasin i Gävle AB
Storlek: 2560m²
Längd: 64 m
Bredd: 40 m
Sidohöjd: 6,5 m
Ort: Gävle
Användningsområde: Lager

Fler referenser