Verkstadshall för ytbehandling av båtar - Hallbyggarna
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Verkstadshall för ytbehandling av båtar

Henry Allt i Allt AB på Tjörn investerar i ännu en hall från Hallbyggarna Jonsereds. Den nya hallen mäter 20x35x6 meter (BxLxH) och ska användas som verkstad. Isolerad, uppvärmd och avfuktad för optimal klimatkontroll. Hallen har avdelats till två separata verkstadsytor och är utrustad med stora portar som mäter 8,6x5 meter (BxH).

Henry Allt i Allt AB på Tjörn investerar i ännu en hall från Hallbyggarna Jonsereds. Den nya hallen mäter 20x35x6 meter (BxLxH) och ska användas som verkstad. Isolerad, uppvärmd och avfuktad för optimal klimatkontroll. Hallen har avdelats till två separata verkstadsytor och är utrustad med stora portar som mäter 8,6×5 meter (BxH).

Markus Göransson, delägare av Henry Allt i Allt AB, är nöjd med leveransen och berättar följande om projektet med hallen.

-Vi var i behov av mer verkstadsyta rätt snabbt och eftersom tälthallar snabbt kan levereras var det den bästa lösningen. Som tidigare kunder hos er föll det sig naturligt att beställa från er igen. Detta då vi är nöjda med tidigare leveranser från Hallbyggarna Jonsereds.

Vad kommer hallen nyttjas till?

-Hallen ska användas som verkstad där vi ytbehandlar båtar genom blästring och målning.

Hur har kommunikationen fungerat med oss?

-Den har fungerat felfritt.

Kan du rekommendera Hallbyggarna Jonsereds

-Det kan jag göra!

Den största hallen på bilden är Henry allt i allts nya produktionshall Industriområde på Tjörn där Henry allt i allt ligger. I bild syns fem hallar från Hallbyggarna Jonsereds

Specifikationer

Kund: Henry Allt i Allt AB
Storlek: 700m²
Bredd: 20m
Längd: 35m
Sidohöjd: 6m
Plats: Tjörn
Användningsområde: Verkstad

Specifikationer

Kund: Henry Allt i Allt AB
Storlek: 700m²
Bredd: 20m
Längd: 35m
Sidohöjd: 6m
Plats: Tjörn
Användningsområde: Verkstad

Fler referenser