By Sara Rydman on februari 24, 2015 in Case, Lagerhall, Uncategorized
0

I Vassbo växer det så det knakar

Det är en febril verksamhet hos ventilationstillverkaren som vägrar sluta växa. Förutom utbyggnaden av sin verkstad och sitt nya kontor så monterar vi på Hallbyggarna-Jonsereds en ny lagerhall åt Kuben Ventilation.

Redan när man svänger in på den lilla gården i Vassbo, mellan Falun och Borlänge, där Kuben Ventilation har sin verksamhet, förstår man att mycket är på gång.

Den gamla produktionsbyggnaden ska bli större och arbetet med plattan är i full gång. Samtidigt monterar vi på Hallbyggarna-Jonsereds en ny lagerhall åt Kuben Ventilation, intill den växande verkstaden.

Den nya hallen kommer att användas som lager till företagets produktionsmaterial.

– Anledningen till att vi valde en Tälthall var för den snabba lösningens skull. I dagsläget har vi materialet liggandes under presenningar, vilket inte är optimalt vintertid. Dessutom får man mer ordning på sakerna när man har det under tak, säger Staffan Berg, VD på Kuben Ventilation.

Som namnet förkunnar så tillverkar företaget ventilationslösningar till kontor, villor och skolor med mera. Något som gör januari och februari till en lågsäsong i vanliga fall. Det kanske blir ytterligare tillbyggnader för Kuben Ventilation?

Lagerhallen som monteras just nu är en 10x25m (bxh), med en skjutport i ena gaveln. Dessutom har man utrymme för ytterligare förlängning av hallens längd.

– Vi fick information av montörerna att man kunde förlänga hallen på längden, vilket låter väldigt smidigt eftersom vi har en del yta kvar. Så det kanske blir aktuellt, säger Staffan.

Våra lagerhallar är väldigt flexibla då man alltid kan förlänga dem på längden, så länge utrymmet finns. Vi på Hallbyggarna Jonsereds hoppas att Kuben Ventilations nya lagerhall kommer väl till nytta.

Ring oss!