Bing: Your SEO optimized title page contents

Historik

Vår historia går tillbaka till mitten av förra seklet och bygger på kvalitetsprodukter och yrkesskicklighet.

Jonsereds presenningar har sin början i att 14-årige William Gibson år 1797 anländer till Göteborgs hamn som skeppsgosse från Dundee i Skottland. En seglats som lever vidare än idag genom våra presenningar. Gibson startade 1826 en segelduksfabrik som sedermera blev till Jonsereds Fabriks AB. År 1935 startades AB Jonsereds Presenningsuthyrning.

Företaget Hallbyggarna grundades i Falun 1968 av John Johansson från Sundborn i Dalarna. När John startade sitt företag sålde han presenningar från bakluckan på sin bil. Bönderna sökte enkla, snabba lösningar för att förvara sina maskiner och sina djur. John började utveckla tälthallar för att möta efterfrågan och succén var ett faktum.

År 2003 går Jonsereds och Hallbyggarna samman och Hallbyggarna Jonsereds AB föds.

Det har hänt mycket i vårt bolag under åren men något som alltid har bestått är vår längtan efter att utveckla funktionella, hållbara tälthallar och presenningar för att möta våra kunders krav och behov i en ständigt föränderlig värld. Detta är vår ledstjärna än idag.

Vi har mer än 50 års erfarenhet och har genomfört fler än 17 000 halluppdrag. Antalet presenningar vi har hyrt ut går inte ens att räkna, så många är det.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!