Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra industrihall

Om du är i behov av att hyra en industrihall är det oss på Hallbyggarna Jonsereds du ska vända dig till. Vi har varit verksamma i branschen sedan mitten av 1900-talet och kan därmed vår sak.

Hyr en industrihall av Skandinaviens största leverantör av tälthallar

Genom väl utarbetade koncept för leverantörer samt distribution kan vi alltid hålla konkurrenskraftiga priser. Givetvis erbjuder vi även tillbehör till våra tält för att du ska kunna få det du söker på ett ställa.

När du ska hyra industrihall hos oss börjar vi alltid med en förhandsanalys för att se vad dina behov är. På detta sätt kan vi säkerställa att dina önskemål och krav uppfylls. Alla våra halltält ät anpassade efter det nordiska klimatet och klarar både kyla och snö.

Hallbyggarna Jonsereds är Skandinaviens största leverantör av tälthallar. Med störst kommer även ett ansvar, att utveckla och driva branschen framåt. Vi är alltid måna om att ligga steget före och är nyfikna på nya tekniker. Vår filosofi genom hela vår historia har varit att sätta våra kunder i fokus, något som vi än idag behållit. Detta tillsammans med kvalitet, säkerhet och miljö utgör grundbultarna i våra företag.

Varmt välkommen till oss på Hallbyggarna Jonsereds när du är i behov av att hyra industrihall. Vi hjälper dig att hitta rätt hall efter dina önskemål!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!