Dukbyte av hall - "Tälthallen blir som ny" - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Dukbyte

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Byta tältduk på hall

En stålstomme från Hallbyggarna Jonsereds är alltid varmgalvaniserad vilket garanterar en mycket lång livslängd och ett oöverträffat rostskydd. Även om duken är av högsta kvalitet och livslängden är lång (25 – 30 år är inte ovanligt) kan långvarig yttre påverkan från sol, snö, vind och andra faktorer påverka dukens kondition. Genom att byta duk på befintlig stålstomme erhåller ni en i stort sett ny hall till en låg kostnad och på kort tid. Vi hjälper er också med dukbyte av tältduk på tälthallar av annat fabrikat än Hallbyggarna Jonsereds. Kontakta oss för mer information eller offertförfrågan av dukbyte på er hall.

Frågor om dukbyten

Kan man byta duken själv?

Ett dukbyte kan genomföras på egen hand om du har rätt maskiner och verktyg till hands. För bästa resultat rekommenderar vi er att använda er av våra duktiga montörer.

Vad kostar det att byta duk?

Priset för ett dukbyte per m² är svår att ange. Vi kan ge dig ett kostnadsfri prisuppgift för ert behov. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds