Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra bygghallar

Vi på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder inte bara leverans av bygghallar utan kan även bistå med service kring hallen i form av olika serviceavtal och funktionsavtal. Vi ser alltid till att du får svar på dina frågor och att vi alltid finns nära till hands.

Mängder av tillbehör på ett och samma ställe

Är du ett företag inom bygg- och industribranschen i behov av att hyra bygghallar är vi på Hallbyggarna Jonsereds rätt företag för dig. Vi har olika storlekar på hallar och med olika tillval, allt för att de ska kunna anpassas efter dina önskemål. Vi har hallar som är allt från 10 meter breda till 40 meter breda och oftast går de att bygga så långa som man vill ha dem.

När du ska hyra bygghallar hos oss börjar vi alltid med en förhandsanalys för att ta reda på vilken typ av hall du behöver. Detta skapar en effektivitet och redan från början kan vi se vad som kommer att behövas. Givetvis har vi mängder av tillbehör till våra hallar så att du som kund ska kunna hitta det du behöver på ett och samma ställe.

Med många år i branschen har vi en gedigen erfarenhet av tältbyggen. Därför rekommenderar vi alltid att ni använder våra montörer vid antingen ett köp eller hyra av våra bygghallar. Då kan vi garantera er en säkerhet, vilket vi är måna om.

Varmt välkommen till oss när du är i behov av att hyra bygghallar!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!