Tälthall: 50 meters bredd - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom.

Gå till webbutik

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Tälthall: 50 meters bredd

Snabbt

Flexibelt

Certifierade hallar för en tryggare affär.

Tryggt

Standardhall 50-meters spännvidd

En tälthall med en bredd på 50 meter kan användas till alla tänkbara användningsområden och anpassas efter ert specifika behov. Hallen är pelarfri och självbärande, vilket ger maximalt utrymme och största möjliga flexibilitet. Oavsett om ert behov är en stor lagerlokal, en bulkhall eller en fullt utrustad idrottshall kan en tälthall vara den perfekta lösningen för er.

Stort och flexibelt

Med våra olika tillval kan ni anpassa hallen ytterligare för att uppfylla era specifika krav. Tack vare dess flexibilitet kan en tälthall också etableras på mycket kort tid och till en betydligt lägre kostnad än vad en konventionell byggnad skulle kosta. Detta ger ett mycket attraktivt alternativ för både tillfälliga som permanenta behov, och ni kan enkelt hyra eller leasa en tälthall från oss istället för att investera i en konventionell byggnad. Vi finns här för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov. Kontakta oss nedan så kan vi diskutera vilken typ av tälthall som skulle fungera bäst för er och hur vi kan hjälpa er att få den etablerad så snabbt och effektivt som möjligt.

Vanliga frågor

Hur lång leveranstid är det på hallen?

Leveranstiden på våra tälthallar är vid jämförelse med en traditionell hall förhållandevis kort. Storlek, säsong, användningsområden och specifika kundanpassningar kan påverka leveranstiden. Om du vill veta mer specifikt leveranstiden för ditt behov, fråga oss så meddelar vi en väl uppskattad leveransdag.

Vad kan denna hallmodell användas till?

Den kan användas till en mängd olika ändamål beroende på behoven. Tack vare dess stora yta och flexibilitet kan det användas som ett lagertält för att förvara stora mängder material och utrustning. Det kan också fungera som en permanent eller temporär industrihall för att inhysa produktion.

Specifikationer

Bredd:
50 meter.

Längd:
Anpassas enligt önskemål.

Sidohöjd:
6 – 8 meter.

Port:
Enligt önskemål. Tvådelad skjutport 4 x 4 meter (standard).

Tältduk:
Lackad helpanamaväv i polyester.

Stativ:
Varmgalvaniserad stålsomme beräknad enligt Eurocode.
Hallbyggarna Jonsereds är certifierade i enlighet med Europastandarden SS-EN 1090- 1 och vi får därmed CE-märka våra stålstommar. Samtliga leveranser prestandadeklareras av oss.

Snözon:
1 – 3,5

Vindbelastning:
Dimensionerad för upp till 26 meter/sekund

 

Ladda ner produktblad

Har du några frågor?
Våra säljare kan hjälpa dig.
Ulf Lundin - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Thomas Carlsson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Lars "Knodd" Åkerlund - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Bo Swenson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds
Anders "Anton" Eriksson - Säljare av hallar på Hallbyggarna Jonsereds