Bing: Your SEO optimized title page contents

Tälthall till salu

Söker du en tälthall till salu ska du vända dig till oss på Hallbyggarna Jonsereds. Detta har varit vår specialitet sedan mitten på 1900-talet och idag är vi Nordens ledande leverantör av tälthallar. Vi hjälper mer än gärna till att svara på dina frågor och givetvis säkerställer vi att du hittar rätt tälthall för ditt ändamål.

Vi hjälper dig med projektledning och teknisk support

Våra tälthallar används idag som monteringshall, lagerhall, produktionshall, sporthall, industrihall och mycket mer. Då vi under alla dessa år arbetat upp en gedigen leverantörsstock kan vi vara väldigt moderna och flexibla i vårt utbud. Detta betyder att du som kund är med och påverkar hur din hall ska se ut. Du kan göra olika typer av tillval och bara en sådan sak som att du får bestämma längden på hallen själv samt höjden. Vi kan även se till att branda ditt tält samt att du kan välja färg. Läs mer om detta under fliken Tillval.

Förutom tillbehör har vi även mycket tjänster kring våra köp, vi säger att vi arbetar heltäckande. Detta innebär att vi har så mycket mer än bara produkterna. Du får alltid i och med ditt köp hos oss tillgång till en mängd olika tjänster och mervärden som vi tagit fram för att underlätta för dig. Förutom förhandsanalysen som ingår i alla våra köp kan du få hjälp med projektledning och teknisk support av olika slag, olika varianter av funktionsavtal och underhåll samt fördelaktiga finansieringsmöjligheter.

Hallbyggarna Jonsereds sätter alltid dig som kund i första rummet och därför är vi måna att ta hand om dig från start till mål! Välkommen!

 

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!