Bing: Your SEO optimized title page contents

Tälthall till häst

Om du är i behov av en tälthall till häst är du varmt välkommen att kontakta oss på Hallbyggarna Jonsereds.

Den perfekta tälthallen till hästen

Vi har en mängd olika tälthallar med olika storlekar som dessutom kan utformas efter dina önskemål. Självklart kan vi hjälpa dig att branda den, du får välja färg och du kan även välja olika tillval som dörrar, ventilation, värme, isolering med mera.

Vi har alltid satt våra kunder i första rummet och gör givetvis fortfarande detta. När du som kund ringer eller mailar till oss möts du alltid av en trevlig och professionell säljare som kan sin sak. Innan vi drar igång affären sätter vi oss ner tillsammans och tittar på dina behov och krav i samband med tälthallen. Detta för att vi sedan ska kunna göra en korrekt beställning så att du får hallen utformad så som du vill ha den.

Miljö, kvalitet och säkerhet är vårt fokus

Förutom vår stora kundfokus tycker vi det är viktigt med miljö, kvalitet och säkerhet och ser därför till att alla våra produkter uppfyller dessa krav. Vi arbetar ständigt med förbättringar för att hela tiden utveckla oss själva och kunna sälja de bästa produkterna till er.

När du behöver en tälthall till häst vill vi att du ska ringa till oss! Vi hjälper mer än gärna till att svara på alla dina frågor och ser till att du får det där ridhuset eller stallet som du alltid drömt om. Fördelen med våra hus är att om du flyttar är det bara att montera ner huset och montera upp det på nästa gård.

Varmt välkommen till Hallbyggarna Jonsereds!

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!