Bing: Your SEO optimized title page contents

Hyra lager

Hyra lagertält, tälthall och lagerhall till låg månadskostnad! Behovet av extra utrymme kan komma när som helst, som när den permanenta lagerlokalen måste utrymmas för renovering eller när verksamheten växer och har kapital att göra investeringar som kräver större utrymme än det som finns i dag.

Vi har lager för uthyrning i bland annat följande städer:

När behovet av extra lagerutrymme är av tillfällig karaktär med varierande lagerbehov, kan det vara en god idé att hyra ett lager av oss under en tidsbegränsad period. Det är en fördelaktig lösning rent praktiskt och ofta det mest kostnadseffektiva alternativet till att sätta igång en stor process med bygge av ny permanent lokal, som både kan dra ut på tiden och kosta mer än det smakar. Med Hallbyggarna Jonsereds får ni snabbt tillgång till det extra utrymme ni behöver, som efter kort leverans- och byggnationstid står just där ni behöver den.

Oavsett vilken verksamhet ni driver kan vi hjälpa er med extra lagerutrymme när ni behöver det som mest. Det mesta kan nämligen förvaras i en lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds, allt från råvaror och livsmedel till maskiner och känslig teknisk utrustning. Vi erbjuder våra kunder tälthallar i många olika storlekar och varianter för alla täcka alla typer av användningsområden. Storleken och utförandet av det lager ni väljer att hyra anpassar vi efter de önskemål du som kund har.

Ni hyr sedan ert lager så länge ni behöver och har även möjlighet att köpa loss hallen permanent efter att hyrestiden löpt ut. Hos oss får du en snabb och bra service och vi tar hand om allt från montering och underhåll till teknisk support och när ni så önskar även nedmontering.

Mer flexibelt än vad man kan tro

Det finns många fördelar med att hyra ett lager av oss, men framförallt är det ett mycket flexibelt sätt att skapa utrymme när det behövs som mest och samtidigt en kostnadseffektiv lösning. När ett plötsligt behov av extra utrymme uppstår kan det vara svårt att bedöma under hur lång period behovet kommer kvarstå och vilken typ av lager som är mest lämplig för den produkt som ska lagras.

Flexibiliteten vad gäller storlek och det breda urvalet av tilläggsutrustning gör användningsområdena för våra lagerhallar närmast oändliga. Som kund hos oss kan du under hyrestiden enkelt uppgradera utrustning eller byta ut delar. Om behovet av extra utrymme blir längre än vad ni hade tänkt er från början kan ni rätt och slätt välja att förlänga hyresavtalet när det börjar löpa ut. Skulle det vara så att ert behov av extra lagerutrymme visar sig vara av en mer permanent karaktär kan vi även hjälpa er där genom att låta er köpa loss lagerhallen som ni hyrt av oss.

Fördelar med att hyra lager

Den stora vinsten du får genom att hyra din lagerhall från Hallbyggarna Jonsereds är att ni får de bästa från två världar. Det innebär att ni får fördelarna med en fullt uppbyggd lagerhall som är anpassad efter er verksamhets ändåmål och behov av utrymme, utan alla de eventuella problem som kan uppstå när processen med nybyggnation av eget lager drar igång, som skenande kostnader och förseningar som riskerar att både fördröja och i värsta fall minska produktion och avkastning. Att hyra ett lager har däremot en betydligt mindre budget- och investeringsprocess, som är snabb och enkel att finansiera. Det är 100 % avdragsgillt och du slipper binda kapital.

Så går det till

Vi hjälper dig att snabbt tillfredställa behovet av ett temporärt extra utrymme när din verksamhet kräver det. Allt du behöver göra är att kontakta någon av våra experter via telefon eller mail, direkt när ni identifierat era behov och önskemål på hallen ni vill hyra. När vi tillsammans tagit reda på vilken av våra produkter som passar er verksamhet och ändåmål, ger vi er snabbt ett pris, och sedan ser vi till att på ett smidigt sätt leverera och montera den lagerlokal som ni önskar hyra av oss. Sen är den klar att använda!

Förmånligt serviceavtal

Vi på Hallbyggarna Jonsereds erbjuder alla våra kunder ett förmånlig serviceavtal när vi åtar oss ansvaret att hjälpa dig som kund att hålla koll på det lager som ni hyr av oss under avtalsperioden. Det innebär att vi kan förstärka samt förbättra lagerhallen om det behövs, samt ser till att säkerheten och kvaliteten av våra produkter uppnår de krav som finns för den verksamhet ni driver och era egna önskemål. Det är viktigt för oss att ni som kunder känner er trygga och nöjda när ni väljer att hyra era lagertält av oss. I serviceavtalet ingår bland annat:

Under avtalstiden:
– Uppgradering eller utökning av lagret
– Byte av eventuell utrustning

Efter avtalstiden:
– Kan du återlämna lagerhallen
– Köpa loss den till marknadsvärde
– Förlänga hyresavtalet

Kontakta oss

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!