Bing: Your SEO optimized title page contents

Dukbyte

Fräscha upp och förläng livslängden på din tälthall genom att byta duk på befintlig stålstomme.

En stålstomme från Hallbyggarna Jonsereds är alltid varmgalvaniserad vilket garanterar en mycket lång livslängd och ett oöverträffat rostskydd. Även om duken är av högsta kvalitet och livslängden är lång (25 – 30 år är inte ovanligt) kan långvarig yttre påverkan från sol, snö, vind och andra faktorer påverka dukens kondition.

Genom att byta duk på befintlig stålstomme erhåller ni en i stort sett ny hall till en låg kostnad och på kort tid. Vi hjälper er också med dukbyte på hallar av annat fabrikat än Hallbyggarna Jonsereds.

Snabbt

Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

Flexibelt

Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

Tryggt

Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

Ring oss!