Bing: Your SEO optimized title page contents

Padelhall

Går ni i tankar att bygga en padelhall? Vi erbjuder flexibla hallösningar till rätt pris som snabbt kan levereras och monteras.

Hall för padelverksamhet

Intresset för padel har ökat enormt i Sverige, så även efterfrågan på padelhallar. Oavsett om ni vill bygga en padelhall för en eller flera padelbanor invändigt så kan vi erbjuda en funktionell och ekonomisk lösning för er till rätt pris. En padelhall levererad av Hallbyggarna Jonsereds är en tälthall optimerad för padelverksamhet vad gäller takhöjd, isolering, uppvärmning och ventilation. Vår isoleringlösning fungerar också som en form av akustikdämpning. Allt för att ni ska kunna nyttja hallen till fullo året runt.

Vilka är fördelarna med att bygga padelhall i form av en tälthall?

 • Låg investeringskostnad.
 • Snabb leverans och byggtid. Ni kan snabbt få er padelhall på plats och starta er verksamhet.
 • Hög ben- och nockhöjd. Padel kräver en fördelaktig takhöjd som en hall från oss tillhandahåller. 8 meter fri yta i höjd är inte några problem för oss att leverera.
 • Fördelaktig takform. Takformen i våra padelhaller erbjuder att ni kan slå bollarna högre än åtta meter då nock invändigt når upp till närmare 9,5 meter.
 • Kan flyttas, nedmonteras eller förlängas efter behov. Vid ändrad efterfrågan eller omförläggning är det möjligt att flytta eller nedmontera hallen. Det går även vidareförsälja padelhallen eller konvertera den till en industri– eller lagerhall.
Grön hall för idrott i snölandskap - Gullspång Arena

Padelhallen byggs med stålstommar dimensionerade för att uppfylla kraven i Eurocode och konstruerade för att klara av det nordiska klimatet gällande vind- och snölaster, säkerhetsklasser och olika terrängtyper. Våra stålstommar är även certifierade för SS-EN 1090 och CE-märkta. En självklar del i projektprocessen vid leverans av en padelhall är att det alltid utföres en prestandadeklaration och en CE-märkning.

Skräddarsy er padelhall

Vi tar gärna fram lösningar på tillbehör och specialanpassade produkter för att förgylla er padelhall. Exempelvis belysning, portar, fläktar, eller annat som ni ser behov av. Våra erfarna säljare hjälper er gärna med konsultation hela vägen i processen med införskaffandet av en padelhall.

Bygg en padelhall med tälthall. Prisvärt, flexibelt och snabb byggtid

Kostnad och finansiering av padelhall

Vid köp, hyra eller leasing av en padelhall får ni avtalat ett helhetsåtagande från oss där vi konstruerar, producerar, levererar och monterar padelhallen åt er i ett väl sammanställt koncept för en effektiv och ekonomiskt fördelaktig lösning.

Kostnaden för padelhallen styrs av flera faktorer. Bland annat påverkar storlek, snözon, och byggplatsens förutsättningar priset på padelhallen.

När ni ska bygga en padelhall är det av stort värde för er som köpare att den valda leverantören är både finansiellt stabil och engagerad i produkten över lång tid. Vi har genomfört fler än 17 000 projekt under de 50 år vi varit verksamma i branschen. Detta är för er en garanti för att ert projekt ska bli optimalt.

Låt Hallbyggarna Jonsereds bygga er padelhall. Kontakta oss redan idag för mer information

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!