Konstruktionsavdelningen förstärks med gedigen kompetens - Hallbyggarna Jonsereds
Kundvagn (0)

Din kundvagn är tom

Totalt 0.00kr
Fortsätt handla

Microsoft Internet Explorer offers incomplete support for many web standards. As such, you may experience problems viewing some content on this site due to the use of ”advanced” standard code. Download the latest version of Google Chrome here.

Konstruktionsavdelningen förstärks med gedigen kompetens

Vi fortsätter att bygga för framtiden

Vi välkomnar Antonio Gobraeel som återvänder till Hallbyggarna Jonsereds efter 7 år i andra verksamheter. Antonio besitter gedigen kompetens och erfarenhet inom stålkonstruktion. Senast kommer Antonio från Sweco där han arbetat både inom bro och anläggning samt stora industrikonstruktioner. Han arbetade på Hallbyggarna Jonsereds under åren 2007 till 2015 och utvecklade under de åren våra hallkonstruktioner med stor framgång. Med Antonio tillbaka tar vi nu sikte på att utveckla den nya generationens hallar.

 

Hur känns det att vara tillbaka på Hallbyggarna Jonsereds?

Det känns jättebra! Hallbyggarna är en stark grupp som förstår varandra med bra intern kommunikation. Det är en jättebra arbetsplats med många härliga kollegor, både gamla och nya, även om pandemin hindrat oss från att träffa varandra fysiskt.

 

Vad intresserar dig mest inom konstruktion?

Det är stålkonstruktioner som är mitt favoritområde. Det intressanta med konstruktion är att man blir en konstnär som får skapa något från grunden och göra nya spännande hallar bättre och mer effektiva efter kundens behov. Att ha en idé i huvudet eller på skiss och göra det till en verklig hall är en givande utmaning.

 

Vad gör du helst på fritiden?

Jag spenderar mycket tid hemma med familj och fixar med huset. Musik är ett stort intresse och lyssnar gärna på Yanni. Även dans är ett intresse jag har. När det inte är pandemi går jag och min fru på danskurs på Stockholm Salsa Dance.

 

 

Vi på Hallbyggarna Jonsereds är oerhört stolta över att Antonio återvänt till Hallbyggarna Jonsereds AB!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler nyheter