Bing: Your SEO optimized title page contents

Fotbollstält

Lös din hallbrist med ett nytt fotbollstält. Vi på Hallbyggarna Jonsereds är Nordens ledande leverantör av tälthallar av högsta kvalitet till bäst pris. Vi baserar hela vår verksamhet på kvalitet, säkerhet och miljö och vi har alltid våra kunders framgång i fokus.

Rätt fotbollstält för dig!

För dig som behöver ett fotbollstält har vi många alternativ att välja mellan. Vi rekommenderar dock en av våra större hallar där bredden är minst 30 meter. Våra tälthallar kommer i sektioner och kan byggas så långt som det passar dig. Våra större hallar passar som just fotbollstält då de erbjuder ett mångsidigt utrymme med många lösningar.

Vi på Hallbyggarna Jonsereds strävar efter att vara en fullservice partner till er och erbjuder allt från grundläggande analyser och planering till finansieringsstöd, projektledning, montering och teknisk support. Det gäller alla projekt från fotbollstält och andra sporthallar till lager- och produktionshallar.

Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med ett nytt fotbollstält!

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!