Bing: Your SEO optimized title page contents

Förrådshall

Oavsett vilken typ av förrådshall du är ute efter kan vi på Hallbyggarna Jonsereds garantera dig att vi har det du behöver. Vi är Nordens ledande leverantör av tälthallar och vi vill mer än gärna ta oss an dina utmaningar!

Vi har en förrådshall för alla behov

Beroende på hur dina önskemål kring din förrådshall ser ut, kan vi erbjuda dig en tälthall som fyller precis den funktion du önskar. Vi har tält som är allt från 10 meter i bredd till 30-40 meter i bredd. Din förrådshall kommer alltid i sektioner och kan byggas så långt som passar dig. Därför behöver du inte begränsa dig och din förrådshall, den kan helt enkelt växa med dina behov.

Inte nog med att vi har marknadens bästa och största utbud av förrådshallar, vi erbjuder också en rad förmånliga finansieringslösningar som är anpassade till den tidslängd som hallen ska användas. Vi kan erbjuda finansiering genom hyra, köp och leasing.

Ta kontakta med oss på Hallbyggarna Jonsereds redan idag så hjälper vi dig direkt med en ny förrådshall.

  Kontakta oss

  Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande.

  Snabbt

  Yttre faktorer påverkar mycket i vår vardag. Därför kan extra arbetsyta, ett nytt lager eller en kvalitetspresenning snabbt behövas i din verksamhet. Oavsett om du har behov temporärt eller under en längre period så har vi en lösning.

  Flexibelt

  Våra tälthallar och presenningar finns i många olika storlekar och varianter för alla användningsområden. Det är dina önskemål som styr. Vi designar, planerar och levererar varje detalj, helt enligt dina krav.

  Tryggt

  Baserat på kvalitet, säkerhet och miljö har vi alltid våra kunders framgång i fokus – både i det dagliga arbetet och i vår strategiska planering.

  Ring oss!